2777
2789
عنوان

چطوری؟؟؟

85 بازدید | 15 پست

خداییش چطور عاشق یک نفر میشید؟ 

نمی دونم چرا من به هیچ کسی حسی ندارم با 19 سال تا حالا تو عمرم از کسی خوشم نیومده

واقعا برام جا سواله، رفیقام هر دفعه عاشق یه نفرن 

برا خوداشون فانتزی ذهنی دارن 

ولی از من میپرسم میگم اصن فکر نمیکنم، شروع میکنن مسخره کردن، همیشه میگن مریضی این حجم از بی احساس بودن 😑 

ولی تو رو خدا چطوری از یک نفر خوشتون میاد من و جون به جونمم کنن تهش یک ساعت یه نفر تحمل کنم. 

منم اینجوریم

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

کار خوبی میکنی عاشق نمیشی

عشق درد داره

عشق آدمو می‌شکنه

سخته

عاشق نشوید هیچ وقت

مگر اینکه مطمئن باشی هیچوقت ترکت نمیکنه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خود ب خودعشق پیش میاد چطور نداره تجربش نکن بهترع چون ی وقتا تلخ میشع درد بیدرمان میشع

باهات موافقم خوب منم همینو میگم خود به خود پیش میاد والا رفیق من هر دفعه با یکی آشنا شدن، تازه هر روزم میگن جونم به جونش وصله 😑 به نظرم این عشق نیست 😂 

اینکه هردفعه یکیو دوس دارن عشق نیست.

اونا اسکلن عشقشون افسار نداره😂👋

چون خیلیا زیر ۲۰ سالگی یا عاشق میشن یا کراش میزنن و...الانم رل خیلی عادیه و اکثرا همه دارن، تو غیر طبیعی به نظر میای.مگرنه ۱۹ سال که سنی نیست.

خیلیم خوبه که تا حالا عاشق نشدی چون تو سن کم عشق خیلی عذاب اوره..اکثرا هم بعد چند ماه میفهمن عشق نبوده بچگی بوده😐😂

ولی جدا فکر کنم آدم بی احساسی هستی ک یه جورایی هم خوبه هم بد...

ولی فکر نکن هیج وقت عاشق نمیشی..آدمایی که خیلی بی احساسن و...یا قبلا بدجور عاشق بودن و یا نرسیدن بهش یا....که بی احساس شدن. یا قبلا اصلا عشقی نداشتن ولی یه جوری عاشق میشن که حتی آدمای احساسی هم نشدن😑

امیدوارم عاشق آدمی شی که لیاقت عشق رو داشت باشه.

نظری حرفی حدیثی؟