2777
2789
عنوان

مامانم فهمییید😭😭

332 بازدید | 17 پست

با اصرار دوستم با داداشش دوست شدم اونم ازم خوشش اومد و قرار گذاشت بیاد خونمون با خونواده حرف بزنن 

یهو یه خواستگار اومدع قراره ماه دیگه بیان که حالمممممم ازش بهم میخوره همه چیش خوبه خونواده اخلاق رفتار پول 

ولی من اونی که باهاش دوستمو دوست دارم

مامانم امروز فهمید که من کسه دیگه رو دوست دارم

نلایک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یدفعه مامان پسره با زنداداشش دعوا کرده بود فوشای بد میدادن  مامانم میگه از فردا به توئم فوش می ...

وای چه بد دلیلشو ازش بپرس شاید منطقی باشه

من یه دختر قوی هستم کلی اتفاقات بد و خوب تو زندگیم بوده که همشو رد کردم و کلی هم پیشه رومه پس نباید تسلیم شم . عاشق نی نی سایتم کلا ادمو اروم میکنه 😍😍 عاشق داداش گلمم وقتی فهمیدم قراره بیاد انگار دو تا بال دراوردم و پرواز کردم برای عاقبت بخیریش یه صلووات میفرستین لطفا ❤❤ خدا بهم یه هدیه ی گنده داده اونم اینه که بهم اجازه داده حرفاشو حفظ کنم حافظ ۱۰ جز قرانم 😄😄 میشه برا عاقبت بخیری منو و خواهرم یه صلوات مهمونم کنید 😘😘
یدفعه مامان پسره با زنداداشش دعوا کرده بود فوشای بد میدادن  مامانم میگه از فردا به توئم فوش می ...

ای وای..

ببین اول ازپسره وخانوادش مطمئن شو..بعد براش بجنگ این یک..

بعدم اگ دیدی خوبه.مامانتوراضی کن

ولی احساسی تصمیم نگیر

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
اخه پسره سربازه  کاریه ولی فعلا نمیتونه کار کنه  میگه اینا هیچی ندارن

پسره با خانوادت اصلا صحبت نکردن از خوبیاش به خانوادت بگو تعریفشو بکن 

من یه دختر قوی هستم کلی اتفاقات بد و خوب تو زندگیم بوده که همشو رد کردم و کلی هم پیشه رومه پس نباید تسلیم شم . عاشق نی نی سایتم کلا ادمو اروم میکنه 😍😍 عاشق داداش گلمم وقتی فهمیدم قراره بیاد انگار دو تا بال دراوردم و پرواز کردم برای عاقبت بخیریش یه صلووات میفرستین لطفا ❤❤ خدا بهم یه هدیه ی گنده داده اونم اینه که بهم اجازه داده حرفاشو حفظ کنم حافظ ۱۰ جز قرانم 😄😄 میشه برا عاقبت بخیری منو و خواهرم یه صلوات مهمونم کنید 😘😘
ای وای.. ببین اول ازپسره وخانوادش مطمئن شو..بعد براش بجنگ این یک.. بعدم اگ دیدی خوبه.مامانتوراضی ک ...

من ۶ساله با خواهرش دوستم 

رفت و امد داریم 

میشناسمش 

پسره سر به زیره و مثبت

نلایک
پسره با خانوادت اصلا صحبت نکردن از خوبیاش به خانوادت بگو تعریفشو بکن 

قراره فردا زنگ بزنه 

ما راهمون دوره 

اونا تهرانن 

ما رشت 

الان اونا رفتن دهات باغداری دارن 

قراره تا ماه دیگه بیان خونمون