راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من ۳ساله ازدواج کردم.از دوران عقدم همسرم بهم خیانت میکرد.بارها بخشیدم اما دیگه نتونستم و تصمیم ب جدایی گرفتم حدودا ۱ساله.بچه هم ندارم.خیانتاشم جدی بودی در حد چت نبود مطمئنم.میترسم از طلاق...
من ۳ساله ازدواج کردم.از دوران عقدم همسرم بهم خیانت میکرد.بارها بخشیدم اما دیگه نتونستم و تصمیم ب جدا ...
همون دوران عقد باید جدا میشدی شما چرا اینطورین اخه خیانت مگه قابل بخششه، خداروشکر بچه نداری تمومش کن بذار مثل گاو و گوسفند زندگی کنه زندگی انسانی رو بلد نیست
خیانت شریک عاطفی باعث دلشکستگی طرف مقابلش میشه و شاید هیچوقت فراموش نشه اما من ب چشم یک لغزش بهش نگاه میکنم البته در صورتی که بیشتر از یکبار تکرار نشه
با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.