اولاف۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 367 عنوان دارم میمیرم کمک 262 بازدید | 13 پست صبح واکسن سینوفارم زدمظهر قرص یونی زینک ک حاوی ویتامین B و c هست خوردمگفتن خطر داره و پش.مام ریختالانم برای اون قرص شیر خوردم باز گفتم لبنیات خطر دارهخلاصه ک دارم میمیرم راه حل بدین جوون مرگ نشم 1400/06/24 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11778 دو دیقه هیچی نخورقول میدم نمیری🤣 ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
cuctos عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 2395 وا اینهمه قرص واسه چیاصن نباس قرص خوردفق تب کردی استامینوفن بخورتاثیر اون واکسنه بااین قرصه میپره ک
اولاف۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 367 دو دیقه هیچی نخور قول میدم نمیری🤣 جدی جدی میترسما
شاهزاده_مریدا عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1619 نه لبتیات خطر داره نه قرص ویتامین هول نکن چیزی نیس خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
اولاف۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 367 وا اینهمه قرص واسه چی اصن نباس قرص خورد فق تب کردی استامینوفن بخور تاثیر اون واکسنه بااین قرصه می ... تاثیر واکسنو ولش. نکنه بمیرم
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 14296 واکسنه خودش الان مرده ازبس تو چیز میز خوردی به فکت استراحت بده😂😂
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 26705 بگیر بخواب ولش کن 🥱🥱🥱 کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
شاهزاده_مریدا عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1619 وا اینهمه قرص واسه چی اصن نباس قرص خورد فق تب کردی استامینوفن بخور تاثیر اون واکسنه بااین قرصه می ... با قرص ویتامین تاثیر واکسن نمیپرهداروهای کورتون دار رو دکترا میگن مصرف نکنید چون اثر واکسن رو کم میکنه خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
شاهزاده_مریدا عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1619 تاثیر واکسنو ولش. نکنه بمیرم بمیری؟؟ واا 😐😐😐 خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
اولاف۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 367 واکسنه خودش الان مرده ازبس تو چیز میز خوردی به فکت استراحت بده😂😂 ᥬ😆᭄ ᥬ😆᭄ ᥬ😆᭄
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 14296 ᥬ😆᭄ ᥬ😆᭄ ᥬ😆᭄ تامیتونی مایعات بخور ولی داروهای تقویتی مصرف نکن فعلا