2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر سایت شرط بندی همونطوری که میلاد حاتمی رو گرفتن وهمونطور که گفته بود تحویل سپاه داده شد

همه دنیا سایت شرط بندی دارن. حتی توی ایران هم خودشون دارن. سایت شرط بندی کلاه برداری محسوب نمیشه. خودت عقل داری نرو توش. تازه ندا اصلا تبلیغ سایتش رو نمیکرد.

همه دنیا سایت شرط بندی دارن. حتی توی ایران هم خودشون دارن. سایت شرط بندی کلاه برداری محسوب نمیشه. خو ...

مگه چه کارشون هستی که بخاطرشون انقدر حرصو جوش میخوری؟؟؟؟

من دنبالشون نمیکنم یه سری بی عقل ها دنیالشون میکنن اینا معروف میشن توصفحه گوگل وغیره میاره

خوشبختانه از دست باباش فرار کرده که زنده بمونه    

بباور کن فامیلای بابای حتما زنده نمیذاشتنش چون انگه   ولی بعید میدونم که پدرش عربه اونم اهل ایران بعد عربها فامیل یاسی ندارن طایفه ای هستش فامیلها

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
مگه چه کارشون هستی که بخاطرشون انقدر حرصو جوش میخوری؟؟؟؟ من دنبالشون نمیکنم یه سری بی عقل کا دنیالش ...

مگه اینا که ازش بد میگن باهاش دشمنی دارن که اگر من یه چیزی بگم باید حتما نسبتی داشته باشم؟ حرفی که میزنید عجیبه و اشتباه برای همین گفتم. معنی کلاه برداری رو درست متوجه نشدن این مردم. توی خود ایران هم سایتهای رسمی شرط بندی هست. نمیفهمم چرا به اینا میگن کلاه بردار!!!! کلاه برداری به این نمیگن.

بباور کن فامیلای بابای حتما زنده نمیذاشتنش چون انگه   ولی بعید میدونم که پدرش عربه اونم اهل ایر ...

فامیلش که یاسی نیست. خودش این اسم رو انتخاب کرده. باباش عربه. دیدم کلیپی که خودشم عین بلبل عربی حرف میزنه.

فامیلش که یاسی نیست. خودش این اسم رو انتخاب کرده. باباش عربه. دیدم کلیپی که خودشم عین بلبل عربی حرف ...

فک کنم عرب اهل عراق باشه چند جا خوندم  الله اعلم

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
بگه. انگار میلاد حاتمی بگه دیگه ما باید بگیم چشم. چه کلاه برداری؟  

عزیزم سایت شرطبندی داره دیگ من ک با شما دعوا ندارم چون دربارش تو چندتا اخبار شنیدم و شما گفتید بهتون جواب دادم یکی از رکن های اصلی سعدالله امیر شقاقی ندا یاسی هست توهین بیش از حد ب نظام کرده و با اون لایو هایی ک میذاشته قطعا دنبالش می‌گردن 

همه دنیا سایت شرط بندی دارن. حتی توی ایران هم خودشون دارن. سایت شرط بندی کلاه برداری محسوب نمیشه. خو ...

وقتی اسمش توی اخبار گفته میشه توسط کسی ک خودش اینکاره بوده و اونم ندا رو جزء اصلی های سایت اعلام کرده ما ها ک از واقعیت خبرنداریم اونا بین خودشون میدونن چیکار کردن دیگ 

برقشی فامیلیشه تو چابهار ساکنن

جدی عربن