2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی فروشگاه ها دنبال فروشنده میگردن یامربی گری مهدکودک مثلا منشی و...تو دیوارم گاهی اگهی میزنن اما باید احتیاط کنی چون بعضیاشون متاسفانه دنبال سوء استفاده ان 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
بعضی فروشگاه ها دنبال فروشنده میگردن یامربی گری مهدکودک مثلا منشی و...تو دیوارم گاهی اگهی میزنن اما ...

ی مهد  پیدا  کردم   تا فهمید  لیسانس  ندارم  گفت بیا مجانی  کار کن

اشکالی نداره بگین چه کاری پیدا کردین؟ من هر چی تو سایتای کارایابی و . .  گشتم فقط بازاریابی هست ...

من خودم تو شرکت دانش بنیان کار میکردم بازیابی هم میکردم و باهاش مشکلی نداشتم که بگم نه چرا من و این حرفا و در کنارش مشاور تحصیلی هم بودم و همچنان داشتم حرفه کار با طلا و نقره رو یاد میگرفتم:)

البته اولش بابای من خیلییییی ناراضی بودن چون از لحاظ مالی واقعا تامین بودم فقط میخواستم مستقل بشم ولی اولش نمی باشد برم شرکت دیگه دید من مصمم گفت برم🤦🏻‍♀️😁

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
اتقدر  بدهی  داریم ب خونه نمیرسه  😓 چیکار  کنم  الان  گیجم ب خدا

ببین منم مشکلای خودم رو داشتم ولی سریع با ترسم مقابله کردم و دل زدم به کار همین کلر خودش پیدا شد اگه خواستی یه چند تا لینک میزارم برای کاریابی ولی باید اعتماد به نفس داشته باشی 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
من خودم تو شرکت دانش بنیان کار میکردم بازیابی هم میکردم و باهاش مشکلی نداشتم که بگم نه چرا من و این ...

چطور مشاور تحصیلی شدی گلم میشه توضیح بدی رشتت چی بود و...💙

من خودم تو شرکت دانش بنیان کار میکردم بازیابی هم میکردم و باهاش مشکلی نداشتم که بگم نه چرا من و این ...

خب دیگ  عزیزم تو  خداروشکر  پدر داری  تامین بودی  من  از پونزده  شونزده سالگی  وسواس  فکری گرفتم  دیگ

ی مهد  پیدا  کردم   تا فهمید  لیسانس  ندارم  گفت بیا مجانی  ...

عجب ادم بی ملاحضه ای 

ناامید نباش عزیزم بازم بگرد من خودم تو ی مهد قبلا کاراموزی میکردم بیشتر مربی ها دیپلمه بودن همین یک سال پیش 

دوباره سربزن