2777
2789
عنوان

من دلشکسته

49 بازدید | 3 پست

هرکی منو میشناسه بخاطر بداخلاقی باهام قهر کرده

یادمه تو دانشگاه ازبس باهام راحت نبودن حتی میترسیدن یه سوال ساده زم بپرسن

خلاصه از گوشه کنار به گوشم رسیده بخاطر اینکه رک هستم و اینکه خیلی بحث میکنم و بداخلاقم باهام قطع رابطه کردن.توی هرکانون و هر کلاسی که عضوو بودم میرفتن به دوستاشونم میگفتن خلاصه همه از من بدشون میومد

الان احساس میکنم یه آرم منفورم

خیلی دلم شکسته

شماها حاضرین با چنین آدمی دوست بشین؟

خیلی بده همه تنهات بذارن

کسی حاضره همچین آدمیو به عنوان دوستی قبول کنه؟

به نظرتون من هنوزم میتونم خوب و دوست داشتنی بمونم و چشم به روابط دوستی تازه و خوب داشته باشم؟

کسایی که تورو بخاطر خودت بخوان همیشه باهات میمونن. منم یکمی تند هستم، دوستی هم ندارم، مهمم نیس، مهم ...

ممنونم از جوابی که دادی.واقعا برای من تواین شرایط دلگرمیه

ولی وقتی یاد تموم آدمایی میفتم که دونه دونه بهم میگفتن همه میگن تو اخلاق نداری میفتم واقعا دلم میشکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از جوابی که دادی.واقعا برای من تواین شرایط دلگرمیه ولی وقتی یاد تموم آدمایی میفتم که دونه دو ...

من سه سال با ی نفر دوس بودم،همیشه میگف دوس صمیمی هستیم   اما ی روز به یکی دیگ گف   (من) دوس صمیمیش نیستم،بعد اون دیگ سعی نکردم دوستی بگیرم یا... دوست داشتن خوبه ولی بستگی داره به طرف ک چجوری باشه. من خیلی چیزا دیدم و نمیخوام خودمو دیگ عذاب بدم. بجاش برا خودم وقت میزارم، باخانوادم میرم بیرون و...

اینطوری خیلی بهتره، و تازه ، بعضی ادما انرژی های مختلقی(منفی یا مثبت)  دارن بخاطر همین ما تند رفتار میکنیم  با گاهی خوبیم یا گاهی بد.ناراحت نباش ابجی، مطمعن باش کسی پیدا میشه که تورو همون جوری ک هستی میخواد و باهات دوس میشه