2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید. بی بی چک

96 بازدید | 6 پست

من ماه پیش ۲۸ تا ۴ شهریور پریود بودم. از روز سوم لتروزول خوردم. ۱۱ شهریور سونو دادم فولیکول ۱۷ داشتم و دکتر گفت هنوز آزاد نشده و بزرگتر میشه. از فردای پریودم تا ۱۵ شهریور یک روز درمیان اقدام داشتم. تقریبا از روز  ۱۸ شهریور دلدردارم شروع شد. زیردلم درد میکرد و شبیه پریودی بود. لعد چتد روز خوب شدم. خونریزی اصلا ندیرم و دایما نفخ دارم و تنگی نفس شدید. روز ۲۳ام بی بی چک زدم منفی شد. بنظرتون زود بوده؟

ب علائم نگاه نکن.علائم نامردن.صبور باش تا از موعدت بگذره

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن عزیزم

هر چی خیره همون میشه ان شاء الله

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
عزیزم میشه منم راهنمایی کنی 

جانم