من ماه پیش ۲۸ تا ۴ شهریور پریود بودم. از روز سوم لتروزول خوردم. ۱۱ شهریور سونو دادم فولیکول ۱۷ داشتم و دکتر گفت هنوز آزاد نشده و بزرگتر میشه. از فردای پریودم تا ۱۵ شهریور یک روز درمیان اقدام داشتم. تقریبا از روز ۱۸ شهریور دلدردارم شروع شد. زیردلم درد میکرد و شبیه پریودی بود. لعد چتد روز خوب شدم. خونریزی اصلا ندیرم و دایما نفخ دارم و تنگی نفس شدید. روز ۲۳ام بی بی چک زدم منفی شد. بنظرتون زود بوده؟
ب علائم نگاه نکن.علائم نامردن.صبور باش تا از موعدت بگذره
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜