2777
2789
عنوان

کرونا بیان

153 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من بدن درد داشتم نصف شبم تب لرز داشتم بعد یکم ضعف وبی حالی داشتم و الانم وقتی تکون میخورم سرم به صورت ضربان دار شدید درد میگیره وقتی تکون نمیخورم خوبم...

کسی تجربه داره سه روزه کلا این حالم

چیکار کنم خوب بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکسیژن خونتو اندازه بگیر، زیر94 باید بری سیتی ریه، اگه تبتم بیشتر از سه روز طول بکشه یا کلا حالت رو به بهبودی نره بازم باید بری سیتی، برای تب و سردردت استامینوفن ساده بخور، برای بدن درد ناپروکسن 500، مایعات فراوون و پروتین زیاد به خصوص گوشت گوسفند و بلدرچین. ان شاالله زودتر خوب شی

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
حالا به نظرتون کروناس؟؟ رفتم آموزش رانندگی دو ساعت مربی کرونا داشت  استرس شدید هم داشتم چو ...

احتمال خیلی زیاد کروناست

بستگی داره جایی رفتی؟یا با کسی ک مبتلا بوده یا علائم داشته در ارتباط بودی؟اگ اینطوره باحتمال قوی کرو ...

آخه دکتر که درمانی نداره براش همین مسکن ساده میده

آخه دکتر که درمانی نداره براش همین مسکن ساده میده

سروم میده لاعقل راحت میشی تا یه چن ساعتی بدون دارو ام ک نمیشه خیلیییی سخت خوب میشی دکتر داروهاش لاعقل یکم بدنتو مقاوم میکنه زودتر ام خوب میشی

با آزمایش اکسیژن معلوم میشه؟؟

نه با پالس اکسیمتر، درمانگاه ها دارن، میتونی خودتم بخری من وقتی کرونا داشتیم خریدم.

نه با پالس اکسیمتر، درمانگاه ها دارن، میتونی خودتم بخری من وقتی کرونا داشتیم خریدم.

عزیزم به نظرت خشک کننده آموکسی‌سیلین بخورم چند تا اگه التهابی باشه برطرف شه یا ضرر داره

عزیزم به نظرت خشک کننده آموکسی‌سیلین بخورم چند تا اگه التهابی باشه برطرف شه یا ضرر داره

آنتی بیوتیک رو ویروس تاثیر نداره، قبلا آزیترو میدادن که الان دیگه اونم تجویز نمیکنن