2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

45 بازدید | 6 پست

من جدیدا این جور شدم عصبانی که میشم بدنم شروع می کنه به لرزیدن البته خودم بیشتر متوجه میشم تا بقیه و ضعف می کنم و اون لحظه خدا نکنه کسی بخواد به پر و پام بپیچه بدجور حالش گرفته میشه

اون موقع دیگه نمی تونم جلوی خودمو بگیرم انگار هیچی متوجه نمیشم فقط دنبال چیزی می گردم تا بخورم 

من یه هفته تو رژیم بودم و همه چیز خوب پیش می رفت تا امروز که به شدت پرخوری کردم سه تا دونه کیک و یک آب میوه اضافه تر از کالری که باید مصرف می کردم خوردم در حدی حالم بده که دلم درد می کنه و حالت تهوع دارم

من قبلنا سی کیلو کم کردم اصلا این جور نبودم و این حالت جدیده برام

چرا این جور شدم؟

تو اون لحظه که عصبیم چیکار کنم که سمت خوردن نرم؟😥

خیلی حالم بده

منم عصبی شدم یه قورت ابم ازگلوم پایین نمیره

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم عصبی شدم یه قورت ابم ازگلوم پایین نمیره

کاش منم وقتی عصبی میشم بی اشتها بشم اون موقع میشم چوب خشک چون همش اعصابم خرده😅

باید راه حلی پیدا کنیم که تو اون لحظه بتونیم احساساتمون رو کنترل کنیم تا بتونیم زود آروم بشیم و زندگیمون مختل نشه😥

خوش به حالت میخوری آروم میشی من تا کسیو نزنم بعدش نرم گریه نکنم آروم نمیگیگیرم

نه وقتی می خورم تازه همه چی شروع میشه

علاوه بر اون مسئله ای که به خاطرش اعصابم خرد شده باید غصه اینو بخورم که چرا این قدر پرخوری کردم مثل الان که دارم خفه میشم 

من یه مدت خیلی خوش اندام شده بودم و دارم همه اش رو خراب می کنم 

نمیدونم چطور میشه احساسات رو کنترل کرد کاش زندگی این قدر سخت نبود 

عزیزم زیر نظر پزشک وزن کم کن دچار افت قند و فشار شدین و این خوب نیست

گاهی تو حالت سیری این طور میشم

من قبلنا رژیم خیلی سختی گرفتم و کم کم بهش عادت کردم این جوری نمیشدم

جدیدا وقتی ناراحتم کاملا سیرم دیگه جا ندارم برای خوردن اما بدنم بی رمقه و همش دنبال چیزی برای خوردنم

کاش دوباره بتونم مثل سابق وزن کم کنم

2790
2778
2791
2779
2792