عزیزم به احتمال خیلی زیاد که عفونت داری حتما تلفنی با دکترت صحبت کن
اگه به دکتر خودتم دسترسی نداری میتونی مشاوره پزشکی تلفتی بگیری
دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی پونه بگیر دم کن بخور برات خوبه ضرر هم نداره ولی اولین فرصت حتما برو دکتر چون ترشحت زرد رنگ وسوزش داری باید زود درمان شی
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
رابطه فعلا نداشته باش از همسرت بخواه از یه روش دیگه استفاده کنه، خودت هم اگر تحت فشار بودی با کتاب خوندن حواس خودت رو پرت کن ،تا ایسالله نی نی دنیا بیاد