سلام خانوما من ی سالو چهار ماهه اقدامم باردار نمیشدم سونو ازمایش دادم گفتن مشکلی نداری همسرمم از داده نرماله تا اینکه چن روز پیش رفتم ی شهر دیگه دکتر سونو واژینال کرد گفت کیست تخمدان داری هردو تخمدانت کیست دارن گفت دومین روز پری واسه م ازمایش نوشته گفت جوابشو براش ببرم گفتم دارو نمیدی گفت نه کیست هارو برات میسوزونم حالا هی فک میکنم یعنی چی کسی تجربه داره چطوری واسه م کیست میسوزونن عمل میکنن😭
🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
موندم حالا حرف کدوم دکتر راسته کدوم دروغ اخه من هر ماه هم فولی بالغ دارم بدون دارو فقط پری هام نامنظمن تا اینکه چن روز پیش رفتم این دکتر خیلی هم معروفه دکتره گفت کیست داری باید بسوزونی حالا نمیدونم چطوری میخواد بسوزونه
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
موندم حالا حرف کدوم دکتر راسته کدوم دروغ اخه من هر ماه هم فولی بالغ دارم بدون دارو فقط پری هام نامنظ ...
منم همینم کیست داری دیگه
منم چندماه نامنظم شده آخرین بار فقط لک داشتم ده روز
با اون حالت رفتم سونو بعد فولی هم خوب بود 21بود دهم سیکلم ولی پنج ماه باردار نشدم الان دارم گرمیجات میخورم ان شاالله این ماه نتیجه بگیرم
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
خیلی ناراحتم 😢بعد ی سال و چهار ماه تازه فهمیدم کیست دارم کاش قبلا فهمیده بودم شاید تا الان درمانش کرده بودم خدا لعنت کنه بعضی از این دکتر های بی سودا رو