2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست

بله قبل خواب هر شب تا پریود بشم

اون ماهی که باردار شدم یک هفته مونده بود به پریود حالت تهوع داشتم دیگه نتونستم بخورم

فعلا تعیین جنسیت نرفتم، ولی مامانم میگه علایمم به پسر میخوره، برام فرقی نمیکنه من خیلی ناامید بودم همین که سالم باشه خداروشکر میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موندم حالا حرف کدوم دکتر راسته کدوم دروغ اخه من هر ماه هم فولی بالغ دارم بدون دارو فقط پری هام نامنظمن تا اینکه چن روز پیش رفتم این دکتر خیلی هم معروفه دکتره گفت کیست داری باید بسوزونی حالا نمیدونم چطوری میخواد بسوزونه

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......
یعنی سونو شکمی نشون نمیده

نه اون یکی دقیقتره هرچی باشه نشون میده

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
موندم حالا حرف کدوم دکتر راسته کدوم دروغ اخه من هر ماه هم فولی بالغ دارم بدون دارو فقط پری هام نامنظ ...

منم همینم کیست داری دیگه 

منم چندماه نامنظم شده آخرین بار فقط لک داشتم ده روز

با اون حالت رفتم سونو بعد فولی هم خوب بود 21بود دهم سیکلم ولی پنج ماه باردار نشدم الان دارم گرمیجات میخورم ان شاالله این ماه نتیجه بگیرم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
شما هم کیست داری 

آره...

خیلی ناراحتم 😢بعد ی سال و چهار ماه تازه فهمیدم کیست دارم کاش قبلا فهمیده بودم شاید تا الان درمانش کرده بودم خدا لعنت کنه بعضی از این دکتر های بی سودا رو 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......