بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من خیلی گرفتارم خواهش میکنم رفتی به این نیت ها به اسم کاربریم دعام کن😭
ای کاش و الهی پدرم من و خواهرم و مادرم و داداشام کتکمون نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق و بد دهن و بدجنس برامون نباشه و خونه زندانیمون نکنه و برامون تعیین تکلیف نکنه و دیگه به زور پدرم ازدواج نکنیم و پدرم هیچ زنی به غیر از مادرم نداشته باشه و پدرم همین الان و هر روز همش بره کار کنه و شغل ثابت گیرش بیاد و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 💔😭
و دیگه اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم نه محتاج پول شارژ نه پول لباس نه غذا نه هیچی و حسرت به دل من و عزیزانم نباشیم😭😭
ازدواج دوم من و خواهرم خیلی عالی در بیاد و خوشبخت و خوشحال شیم و بدبخت و بیچاره و درمونده و ذلیل نشیم اصلا😭
مامانم درد جسمی و روحی نکشه😭😭
و بتونیم مادربزرگم و خاله هامو همیشه ببینیم(پدرم خیلی بدجنس و شکاکه نمیزاره جایی بریم)😭
مامانم همیشه سالم باشه و عمر خیلی طولانی مادرم و عزیزانم کنند 😭😭
تیک عصبی داداش کوچیکم خوب شه و خیلی درسخون و زرنگ و اجتماعی شه و همیشه مدرسه بره بین بچه های سالم درس بخونه😭😭
تو رو خدا دعا کن حتما امسال یا نهایتا تا خرداد ۱۴۰۶ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و پولشو خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم😭😭😭
تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به من و عزیزانم اعتماد به نفس خیلی بالا و سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و خوش شانسی و موفقیت و خوشحالی و عمر خیلی طولانی بده ،تو رو خدا دعا کن انشالله مشکلات گوارشی و.. من و عزیزانم حل شه و دیگه دهن و زیر بغلامون اصلا بوی بد ندن(هر چقدر رفتیم دکتر و.. فایده نداشت)😭
تو رو خدا دعا کن انشالله دوستم ویس و عکسهایی که میخوام کامل برام امروز بدون معطلی بفرسته و حسابی راهنماییم کنه و خیلی رزق فراوان نصیبم شه از این طریق و همیشه از این مورد رزق و روزی و کار و مشتری نصیبم شه😭😭😭