2821
2789
عنوان

سلام

159 بازدید | 17 پست

بچه ها من به فیلمنامه نویسی علاقه دارم راستش ایده های به ذهنم میرسه که فک کنم خوبه ولی مشکل اینجاست که تو نوشتن قوی نیستم رشتم ربطی به فیلمنامه نویسی ندارم ولی فک کنم خوبه کنارش گاهی که وقت کردم چیزی بنویسم به نظرتون میتونم فیلمنامه نویس خوبی بشم؟نمی تونم برم کلاس چون برای.....😅😂ولی گفتم امتحان کنم شما نرم افزاری وزیر میشناسین کمکم کنه رایگان چیزی از فیلمنامه نویسی نمی دونم ممنون از راهنمایتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خیلی خوبه این استعداد رو داری،به نظرم جدی بگیر و پیگیر باش متاسفم من نمیدونم،وگرنه حتما معرفی میکرد ...

ممنونم🌹🌹🌹 ولی متاسفانه نوشتنم خوب نیست😣😣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصل همون ایده هست نوشتن رو میشه یاد گرفت اگه چیز مناسبی پیدا کردم حتما بهت اطلاع میدم اگه استعداد ...

ممنون😍😍😍😍😍دستتون درد نکنه مرسی🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

از شوند پرسیدم سپاس فراوان امیدوارم جواب بدن😘😘😘🌹🌹🌹

عزیزدلم سلام مجدد .. من بالای شش هفت بار برات در تاپیک خودم پاسخ رو تایپ کردم .. نمیدونم چرا ارسال جواب امکانپذیر نمیشد ..‌ اومدم اینجا ☺️ 

دوست خوبم هیچ کاری نشد نداره.. شما با مطالعه ی کتابی که معرفی کردم اصول رو یاد میگیری و بعد از اون همه چیز به میزان تلاش و پشتکار تو بستگی داره 💪 تا بتونی مهارت نوشتن رو هم بیاموزی.. تا میتونی مطالعه کن 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز