2777
2789
عنوان

غرنامه!

145 بازدید | 7 پست

یکی بهم بگه چطوری باید به خانواده ام بگم من نمیخوام ازدواج کنم فعلا؟!

چرا واقعا هر جوری می گم شنیده نمی شه؟!

اصلا تاب و توان و حوصله خواستگاری و این داستاناشو ندارم

هر چی می گم کلا تلفنو جواب ندین بازممممم هییییچ اصلا انگار من حرف نزدم!

البته امروز ی جمله گفتم بهشون خوشم اومد،خیلی راحت گفتم شما که فکر می کنین من همش اشتباه می کنم و عرضه جمع کردن زندگی مجردیمو ندارم چطور میخواین یکی دیگه رو بهم بسپارین و بخوام زندگی متاهلی رو جمع کنم😌😎؟!

یه جورایی میخواستم بهشون بگم با اینهمه تو سری که من میخورم اینجا انتظار زندگی تاهلی داشتن ازم بعیده!

+حس می کنم این خونه برام سمه...یکبار اومدم رد شم ازش عاشق شدم تا ته وجودم سوخت...

+تنهایی هم خوبه واقعا...نمی دونم چرا همه فکر می کنن ادم مجرد و تنها نمیتونه سالم باشه؟!

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

گلوم از سنگینی بغضی که وانمیکنمش سنگینه و می سوزه واقعا

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بزار بیان قرار نیس تا اخر عمرت بشینی غصه گذشته بخوری ملت روزی یبار طلاق میگیرن ازدواج میکنن تو بایه آشنایی خودت کشتی هم خانوادت ببچاره خانواده تو که باید تحمل کنن بابا دوران نامزدی برا همینه شناختن هس خوب بود بری توخونه طرف بعد بفهمی طرف خیانتکاره صدتا دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چهار بار چهار نفر حرف نزنی نمیتونی تجربه کسب کنی اینا بهش میگن تجربه دیدی دخترایی که با صدنفر دوست میشن اخرم بهترین شوهر گیرشون میاد چون با همه چرخیدن تجربه کسب کردن فهمیدن با چه مدل آدمی ازدواج کنن

بزار بیان قرار نیس تا اخر عمرت بشینی غصه گذشته بخوری ملت روزی یبار طلاق میگیرن ازدواج میکنن تو بایه ...

الان اخه نمیخوام

تا چهار بار چهار نفر حرف نزنی نمیتونی تجربه کسب کنی اینا بهش میگن تجربه دیدی دخترایی که با صدنفر دوس ...

من قد موهای سرم با ادما اشنا شدم واقعا دیگ خستم و کشش اشنایی و خواستگااریو ندارم..خیلی خستمممم

کم کم یاد خواهی گرفت تفاوت ظریف

میان نگه داشتن یک دوست و زنجیر کردن یک روح را

اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت اطمینان خاطر

و یاد می گیری بوسه ها قرارداد نیستند

و هدیه ها معنی عهد و پیمان نمی دهند

باید باغ خودت را پرورش دهی، به جای

این که منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد

یاد می گیری که می توانی تحمل کنی

که محکم باشی پای هر خداحافظی

...یاد می گیری چقدر می ارزی... !

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی