2777
2789

ما پارسال یه شرکت رفتیم تمام مبل و میز هاشون رو ست خرید کرده بودن خیلی خوشم اومد رفتم برای خونه خودمون و حیاط خونه یه دست خریدم از همون شرکت فکر کنم اسمش نوین آرا بود تا جایی که یادمه سایت و اینستا هم داشتن از قدیمی های این کار هم بودن من خیل راضیبم به نظرم یه سر به اینستا و سایت اگر هنوز داره بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شوهرم برای یه شرکت مسئول خریده یه بار برای شرکتشون از یه جایی رفت میز و صندلی و اینا خرید بعد از همون جامیز ناهار خوری هم برای خونه گرفت خیلیراضیم ازش فکر کنم اسمش همین بود که آذر جون گفت نوین آرا ست شوهرم میگه یکی از قدیمی های این کارن قیمتاشون هم خوبه 

سلام دورت بگردم ما برای ادارمون رفتیم یه جایی تو دلاوران قبل سراج بود فکر کنم پلاک 224
پلاکش یادم مونده چون پلاک خونمون هم همینه   خلاصه که همه چی داشت اسمش یادم نیست ولی بری اونجا میتونی چیزی که دنبالشی رو پیدا کنی

سلام یکی از فایل های ما تو همین کاره برای شرکت ها و جاهی بزرگ میز اداری و از این دیوارهای شیشه ای تو اداره ها میزنه اسم شرکتش رو نمیدونم ولی ادرسش رو میدونم اگر تهرانید برو پیشش توی دلاوران مغازه داره اگر خواستی بگو بهم تا بهت شماره تماسش هم بدم