2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم 

سلام عزیز دلم .شرمنده مزاحمت شدم .یادته شبای قدر تاپیک زدم ک دوتا ایه سوری شوری رو بزاریم لا قران واسه باردار شدن بعد من اخرای اون تاپیکو نخوندم ک شما گفته بودین ی خانومو میشناسبد مشکلش مقل شوهر من بود ک اسپرم نداشت ولی بعد دوسال با معجزه خدا باردار شده بود .منم تازه خوندم میشه یکم توضیح بدی درموردش .مطمئنی اون اقا هم همین مشکلو داشت؟

سلام عزیز دلم .شرمنده مزاحمت شدم .یادته شبای قدر تاپیک زدم ک دوتا ایه سوری شوری رو بزاریم لا قران وا ...

سلام عزیزم 

بله اون آقا بهش گفته بودن اسپرمش صفره 

ولی من میدونم کار خاصی نکردن فقط معجزه بود ک بعد از دوسال باردار شدن ی دختر خانم ناز 

شما داروهای گیاهی رو استفاده کردید واس همسرتون؟

ب حرف دکترا گوش ندید ک خیلی وقتا ادمو ناامید میکنن اول از همه توکلت ب خدا باشه بعدشم داروهای گیاهی هم امتحان کن

سلام عزیزم  بله اون آقا بهش گفته بودن اسپرمش صفره  ولی من میدونم کار خاصی نکردن فقط معجز ...

اره عزیزم خیلی خیلی دارو گیاهی امتحان کردیم.ولی هیچ اثری نداشت

عزیزم توروخدا مطمئنی اسپرم نداشت؟ یا حرکت اسپرمش یا مورفولژی اسپرمش صفر بود ؟

مطمئنی اونا اهدایی نگرفتن؟عمل بیضه انجام ندادن ک ببینن تو بیضه اسپرم هست یا ن؟

اره عزیزم خیلی خیلی دارو گیاهی امتحان کردیم.ولی هیچ اثری نداشت عزیزم توروخدا مطمئنی اسپرم نداشت؟ یا ...

اره عزیزم میدونم گف اسپرمش صفر بود 

نه بخدا هیچی انجام ندادن 🥺عزیزدلم ان شالله ک خیلی زود حاجت روا میشید 

کدوم شهری؟

اره عزیزم میدونم گف اسپرمش صفر بود  نه بخدا هیچی انجام ندادن 🥺عزیزدلم ان شالله ک خیلی زود حاج ...

ممنونم عزیزم دلم .شهرستانم ولی چتدین بار تهرانم رفتیم ک گفتن دیگ نیاید هیچ راهی وجود نداره حتی تو خارج از کشور.گفت فقط میتونید اهدایی بگیرید

ممنونم عزیزم دلم .شهرستانم ولی چتدین بار تهرانم رفتیم ک گفتن دیگ نیاید هیچ راهی وجود نداره حتی تو خا ...

توکل ب خدا 

امیدت ب خدا باشه 

بگرد ی عطاری خوب پیدا کن 

ی چیزی هس تقدیت کننده اسپرم اسمش یادم نیس 

خناب یا خطاب ی همچین چیزی بده ب شوهرت 

خب اهدایی دوس ندارید؟