2777
2789

باید اول تو بورس از کارگزاری ها ثبت نام کنی

قدم اول اینه که تو سجام ثبت نام کنی

اما بدون بورس ریسک هم داره پس اگه میخوای وارد بشی اول تو سجام ثبت نام کن و از همین الان شروع  کن یاد گرفتن

البتهممکنه تو بورس پولت بره تو ضرر و ریسک کمی نداره و دستکاری زیادی هم در بورس وجود داره

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

البته باید بلد باشی چه سهمی کی بخری و کی بفروشی  و ریسکش رو هم تحمل کنی

ریسکهایی مثل دستکاری و ریزش بازار

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته باید بلد باشی چه سهمی کی بخری و کی بفروشی  و ریسکش رو هم تحمل کنی ریسکهایی مثل دستکاری و ...

ممنون راستش خیلی میترسم .خیلی هم دوست دارم یاد بگیرم برم‌.چون بیکاریم زیاده و خرجم بالا درامدمون هم کم .میگن خوبه .خیلی وقته دنبالشم اما واقعا هیچی نمیفهمم یکی رو میخوام که به زبون ساده از الف تا ی رو بهم یاد بده .شما همچین شخصی رو سراغ ندارین .توی وات  اینا کلاس داشته باشه 

کاش همه چی درست بشه

ممنون راستش خیلی میترسم .خیلی هم دوست دارم یاد بگیرم برم‌.چون بیکاریم زیاده و خرجم بالا درامدمون هم ...

نه

من خودم کمی فیلم تو نت دانلود کردم

مثلا بنویس آموزش بورس مبتدی  یا جلسه ۱

اکثر یادگیری با علاقه هست و یادگیری تجربی هم خیلی موثره

اما بورس اونچیزی نیست که میگن باید به موقع بفروشی و بخری و یاد بگیری البته برا بلند مدت موضوع فرق داره و شاید با یه خرید خوب سودت رو ببری

خیلی ها از اومدن به بورس پشیمون شدن البته بخشی از اون بخاطر اینه که تو اوج وارد شدیم