2789

دوست زده بود به جز دردش اذیت میشد

چند شب نمیتونست بخوابه چون بدخواب بود هی گیر میکرد

کرم مخصوص هم داره 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳ماه پیش سوراخ کردم 

شد ۱۵۰

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دوست زده بود به جز دردش اذیت میشد چند شب نمیتونست بخوابه چون بدخواب بود هی گیر میکرد کرم مخصوص هم ...

مرسی هزینش رو نمی دونی ؟

اتفاقی برای گوشت بینی ک نیوفتاده شل و افتاده بشه یا همچین چیزی 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
مرسی هزینش رو نمی دونی ؟ اتفاقی برای گوشت بینی ک نیوفتاده شل و افتاده بشه یا همچین چیزی 

فکر کنم ۲۰۰داده بود یادم نمیاد 

نه اما سوراخی که کرده بودن و پیرسینگ داخلش بود چاک خورده بود یکم

سبک هم بودااا

اما بازم چاک خورده بود

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

زیاد هزینه ای نداره فک میکنم مثل سوراخ گوش باشه دردشم همونطور مال بعضیا خوب میشه مال بعضیا نه

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
فکر کنم ۲۰۰داده بود یادم نمیاد  نه اما سوراخی که کرده بودن و پیرسینگ داخلش بود چاک خورده بود ی ...

ینی دوباره جوش میخوره گوشتش یا نه ؟

مرسسسیی

من چندسال پیش زدم برای من خیلییی درد داش چون طاقت دردم کمه بادکرده بود تا ی هفته ولی دوسش دارم الان ...

گوشت بینی ک مشکلی پیش نیومد براش بعدا 

منظور شل یا افتاده بشه ؟

ینی دوباره جوش میخوره گوشتش یا نه ؟ مرسسسیی

اره اگر بیرون بیاری بسته میشه