2777
2789
عنوان

خانما یه سوال؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 26 پست
میگن روشن ترمیشه رنگش درسته؟

اره دیگه تیره بودن به خاطر موهای داخل پوسته یکی دو درجه روشن تر میشه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
من خیلی سال پیش لیزر کردم عالی بود دیگه راحت شدم هر از گاهی یکم در میاد ولی خیلی کم نازک و خیلیییییی ...

چه خوب پس منم  اخرش باید بیکینی رو لیزر کنم مرسی عزیزم

قسم به روزی که دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی داشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب پس منم  اخرش باید بیکینی رو لیزر کنم مرسی عزیزم

اره راحت میشی

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
2803
من یه بار وکس کردم داغون شدم رفتم لیزر کردم 

دقیقا البته بعدش مشکل ندارم لحظه کندش اصلا جونم بالا میاد

چند جلسه لازمه برا بیکنی برای موهای خیلی کلفت

نمیدونم باید بری پیش دکتر من یادم نمیاد فکر کنم 8 جلسه البته هرکسی فرق داره

میگن روشن ترمیشه رنگش درسته؟

اره تا حدی بهتر میشه چون ریشه موها از بین میره ولی یه قسمتیش ژنتیک و لباس زیرم تاثیر داره 

اره دیگه تیره بودن به خاطر موهای داخل پوسته یکی دو درجه روشن تر میشه

چ خوب منم باید برم حتما 

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
2804
دقیقا البته بعدش مشکل ندارم لحظه کندش اصلا جونم بالا میاد

منم 

اره تا حدی بهتر میشه چون ریشه موها از بین میره ولی یه قسمتیش ژنتیک و لباس زیرم تاثیر داره 

ازمن یکم تیره شد حالانمیدونم برا بارداری یاچی

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
ازمن یکم تیره شد حالانمیدونم برا بارداری یاچی

بارداری چون هرمون ها رو بالا پایین میکنه پیش میاد کلا لک روی صورت و اینچیزا هم برای بعضیا هست اگه میخوای لیزر کنی باید بزاری بعد زایمان برای بچه ضرر نداشته باشه یه وقت

بارداری چون هرمون ها رو بالا پایین میکنه پیش میاد کلا لک روی صورت و اینچیزا هم برای بعضیا هست اگه می ...

الان ک نه ایشالله بچم دنیا بیا یکمم بزرگ ترشع بعدازعید انشالله

2805