2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم اول جو رو میذاری بپزه و لعاب بندازه،

و مرغ رو هم جدا آب پز میکنی، بعد که مرغ پخت یکم آب مرغ بریز تو اب لعاب جو خوشمزه میشه 

بعد تو یه ماهیتابه هویج رنده میکنی و با پیاز سرخ میکنی... 

بعد مرغ رو ریش ریش میکنی تو ماهیتابه میزی و ادویه و رب و نمک میزنی... به علاوه جعفری خورد شده

بعد مواد رو مخلوط میکنی (جو +مرغ و هویج) 

و میذاری که یکم رو شعله بمونه. 

میتونی قارچ و یکم ماکارونی هم به دلخواه اضافه کنی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

پیاز تفت بده بعد هویج بریز تفت بده یکم که نرم شد آب مرغ بریز و جوی پخته شده، بعد مرغ ریش شده بریز با سیب زمینی نگینی

کامل که پخت و لعاب انداخت رب و رشته و عصاره مرغ و جعفری و‌زرشک بریز ده دقیقه بجوشه و تمام

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

من دو جور درست میکنم یه مدل قارچ پیاز هویچ جو یه سیب زمینی همه جز قارچ رنده میکنم جو هم پرک یکم خیس میدم،اینا زو با اب مرغ میپزم مرغ رو هم خیلییی ریش و کوچولو میکنم اب مرغه ک رو ب خشکی رفت شیر میرزم با خامه ،ببین من خام برا این ک نبره اینا رو میجوشونم خب بعد دوساعت میزارم سرد نیسه حسابی بعدش شیر و خامه اضاف میکنم و‌تند تتد هم میزنم که نبره،اخرشم کمی کره اضافه میکنم،اگه جعفری خشک باشه هم اخرش یکم اضافه میکنم،لیمو رو موقع سرو توش میچلونم

یه مدل دیگه هم مرغ ریش شده،گوجه،پیاز سیب زمینی هویچ همه رنده میکنم با جو میپزم تو اب مرغ سر اخر خیییلییی کم رب میریزم توش اینم سبزی خشک نث جعفری باشه اخرش اضافه میکنم و اب لیمو

من هر جوری درست میکنم لعاب دار میشه خودم هم دوست ندارم لعاب داشته باشه چگار کنم

جو و لعابش دیگه،مقدلر جو رو ب حداقل برسون نزار هم زیاد رو گاز بمونه و زودم سرو کن بمونه لعابش بیشتر میشه

ممنون عزیزدلم 

🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔