2821
2789

عجله نکن بلندمیشن منم خواهرم پریود شد قدش کوتاه بود الا ۱۴سالشه قد همه ما رد کرده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دكترغددبردم ال آرژنين دادونااميدم كردگفت ٢سانت ديگه بلندميشه 

من الان دخترم تقریبا ۱۱ سالشه پریود شده قدش ۱۵۰ هست . دکتر بهش  ال آرژنین داد ولی گفت رشد قدیش خوب بوده بازم رشد میکنه تا ۱۵ سالگی

معمولا دخترا بعد پریود رشد قدی انچنانی ندارن 

با قدش کنار بیا 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دكترغددبردم ال آرژنين دادونااميدم كردگفت ٢سانت ديگه بلندميشه 

دکتر خیلی بی سوادی بوده،یعنی از ۱۲سالگی به بعد فقط دو سانت آدمها قد میکشن؟؟حتما دکترای بیسواد بیمه بوده

کاربر آقا هستم
دکتر خیلی بی سوادی بوده،یعنی از ۱۲سالگی به بعد فقط دو سانت آدمها قد میکشن؟؟حتما دکترای بیسواد بیمه ب ...

نه بابادكترمعروفي تومشهدپيمان اشراقي فوق تخصص غدد