2777
2789
عنوان

دلخوشی های قدیم😍

848 بازدید | 57 پست

چقدر نزدیک مهر که میشد ذوق مدرسه داشتیم با یه دفتر و مداد ساده چقدرخوشحال میشدیم 🥰😄جلد کردن کتابا..نوشتن اسممون روی برچسب چسبوندنش بالای کتابامون.چیدن مداد پاک کن تو جامدادی گذاشتنش تو کیف ده روز قبل مدرسه😍

بازی تو کوچه با بچه ها وسطی گرگم به هوا لی لی😊

من یادمه ماه رمضون بود تو کوچه با بچه ها بازی میکردم مامانم کتلت درست کرده بود برا افطار اذان ک شد رفتم خونه با مامانم افطار بخوریم بعدش متهم گریخت نگاه کنیم☺️

چقد فیلما خوب بود چقد غذاها خوشمزه بود 😫چقد با هرچیز کوچیک خوشحال بودیم لباس که میخریدیم از ذوقش شب خوابمون نمیبرد خودمونو تو لباسه تصور میکردیم..

چرا الان دیگه هیچی مثل قبلنا نیس بچه ها از بازشدن مدرسه ها مثل ماها خوشحال نیستن از خرید لباس ذوق نمیکنن چرا فیلما مزخرف شده اینهمه.. حتی دیگه ماکارونی و قورمه سبزی و کتلت هم مزه قدیمارو نداره 

شمام از خاطرات قدیم بگید بچگی مجردی 😍

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه شب قبل مدرسه بخرم وسایلای مدرسمو میخریدم 😂 دقیقا دیقه نود 😌😎😎😎😎😎

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

چقدر اینا واسمون لاکچری بودن اخخخ😪😪

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
وای دلم گرفت واقعا عالی گفتی یاد سحرهای ماه رمضون افتادم با خواهر وبرادرو پدرم سر سفره مینشستیم و سح ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه😓

خدا پسرتو برات حفظ کنه😘

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

هنوز مامانم اینجوریشو داره واس منم میخاست بخره نزاشتم گفتم دیگ کاربرد نداره😟

هنوز مامانم اینجوریشو داره واس منم میخاست بخره نزاشتم گفتم دیگ کاربرد نداره😟

کاش ب گذشته بر گردیم،زندگیامون چقد ساده بود،چشم و هم چشمی کم بود،چقد همه باهم خوب و مهربون بودن

کاش برگردیم و جوونی پدر مادرمونو دوباره ببینیم و بیشتر قدرشونو بدونیم

من بدنبودم،بلدنبودم