2777
2789

من چی کار کنم؟؟؟؟؟هیجی هیجی😔😔نقاشیم صفره استعدادم صفره فقط تنها چی ک دارم نوشتن شعر و متن😔

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها به جز هنرای ارایشگری کدوم هنرا درامدش خوبه؟

همین آرایشگری خوبه. خیاطی درآمد داره ولی کمر میخواد بعضی هنرا باید موقتیه مثل تریکو الان مد شده چند مدت دیگه مدش می‌ره ولی آرایشگری هیچ وقت مدش نمیره فتوشاپ هم خوبه طراحی بنر برای سایتها  

من چی کار کنم؟؟؟؟؟هیجی هیجی😔😔نقاشیم صفره استعدادم صفره فقط تنها چی ک دارم نوشتن شعر و متن😔

خوب  ببین یه پیچ بزن  متنهاتو بزار از روزمرگیات بزار و شعر نوشتنت و تا فالوت کنن یا یه پیچ بزن یه داستان بنویس هر دفعه یه قسمتشو بزار  تافالوورات زیاد شد بعد تبلیغ بزار بابتش پول بگیر

درحد متوسط نقاشی رو سفال،معرق کاری که قبلا کلاس رفتم ولی درامد از موسیقی مدیر و مدرس اموزشگاه موسیقی ام ساز ویولن و پیانو درحد حرفه ای

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چرا اجازه نمیده میتونی یه پیچ آشپزی بزنی آموزش اشپزی

اینستا ندارم عزیزم 

ثروتها و نعمت های خداوند بی انتها هستند و من آنها را جذب میکنم و خداوند مشتاقانه خواهان ثروتمند شدن من است.