2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 41 پست
یه چیزی بهت یاد بدم یه خانومی بهم گفت وقتی باردار شدی تا تعیین جنسیت هر روز سوره محمد رو بخون ونذر ک ...

ببین وقتی تو قسمتت پسر باشه میشه اصلا به اینا نیست چون خودش گفته به هرکی بخوام پسر یا دختر میدم یا از هردوجنس یا کلا نمیدم . دوست من ۱سال تحت نظر دکتر بود و رژیم گرفت حتی نذر اسم محمد کرد الان دوقلوی دختر داره . تا خدا نخواد واقعا نمیشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرم افزار مینت و نصب کن قسمت تعیین جنسیت و فعال کن بر اساس روز تخمک گزاری بهت میگه چه روزایی احتمال مسر بیشتره.   فقط برای افزایش احتمال پسر حتما شما قبل از همسرت به ارگاسم برس که محیط رحم گرم و قلیایی بشه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
نرم افزار مینت و نصب کن قسمت تعیین جنسیت و فعال کن بر اساس روز تخمک گزاری بهت میگه چه روزایی احتمال ...

من خونواده خودمون و همسرم پسرزا هستن ولی ما چون دختر میخواستیم با کمک این نرم افزار الان نی نی دختر توی دلم دارم

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
چه جالب😍

برای پسردار شدنت پیاز درمانی کن پیاز تخمدانها را قوی میکند..و فقطم پیاز زرد مصرف کنید ن هیچ رنگ دیگه اونا که پوستشون زرده

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
من از بس سرماییم تابستون کولر روشن بود بافت تن من بود دستام همیشه یخه لبنیات یا میوه سرد یعنی یخچالی ...

دم نوش کندر بخور خیلی طبع بدنت سرده چه خبرته😂پیاز درمانی راحتمن انجام بده خیلی برای رفع سردی بدن وپسردار شدنت لازمه.

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
ببین وقتی تو قسمتت پسر باشه میشه اصلا به اینا نیست چون خودش گفته به هرکی بخوام پسر یا دختر میدم یا ا ...

کسی که اعتقاد ندارم نخونه عزیزم من تجربه خودم وخیلی کسایی که این کارو انجام دادن وگفتم صلاح هرکسی با خودشه 

کیو ول کنم من با کسی کار ندارم من و همسرم دوس داریم همچین اتفاقی بیفته

ماهم خیلی دوست داشتیم و یه مدت من چون طبعم سرده سردیجات گذاشتم کنار لبینات و گرمی میخوردیم خلاصه میشه گفت یه رژیم من دراوردی از نی نی سایت وگوگل گرفتم واسه خودم  خلاصه بدون کیت تخمکگذاری خیلی دقت میکردم ب بدنم وقتایی ک تحمکگذاری داشتم یکجورایی  متوجه میشدم و اقدام کردیم ،الحمدالله یه گل پسر قسمتم شد.

از خدا میخوام ب شما هم پسر خوشکل و سالم بده 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ممنون از شما 🙏 

خواهش میکنم گلم https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6375694&slug=امار-نتیجه-مثبت-اقدامی-های-پسر-تاپیک-لوبیا&postId=196078268

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

🟡چیکار کنم بچم پسر👶 بشه؟!

🟡چی بخورم بچم پسر👪 بشه؟!

♦️روش صد در صد تضمینی پسر دار شدن! 💯

♦️پودر پسر که به پسر شدن جنسیت نطفه کمک می نماید. ( مخصوص خانم ها )

♦️همراه با مشاوره و پشتیبانی تا تعیین جنسیت جنین

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل 

شماره تماس :

09367461816