2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 41 پست

عزیز دل من فرزند اولم پسرنمیشه صددرصد تخمین زد ولی من پیاز درمانی کردم که تخمدانهام فعال شه 

چن یکبار سقط کردم میخاسم رحمم آمادگیداشته باشه بنظر من قبلش برو سنو اگر گفت تخمدانهات خیلی فعاله پس امکان پسر دار شدن زیاده.سر بارداریا که دکترمیرفتم خیلیا بودن که آمده بودن برای پسر دار شدن وباز دکترم که مهارت کامل داشت گفت من همه چیا بهتون میگم چه کنید وچه نکنید در نهایت بازم صدرصد نیست .عزیزشما باید کیت تخمک گذاری بخری هرچه دور تر یا زودتر به تاریخ پریودیت باشه احتمال دختر شدن هست.باید حداقل حد وسط باشه برا من اینگونه بود نزدیکی عمیق باشه و بعد بلندنشی بری تو حموم باید تا چند ساعت یا حداقل صبح بری .ودیگه اینکه پیاز زرد فقط مصرف داشته باشیر تخمدان رافعال میکند

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خانمی بود که بهم گفت که من فرزنداولم دکتر رفتم ودختر شد و دومی هم چون تک دختر بودم شدیدا عشق دختر بودم و بازم رفتم دکتر دختر بشه  و انقد ذوق دختراش را میکرد بزرگم بودنا که تعجب کردم گفتم چه عجبببب  تا حالا اینگونه مشاهده ننموده بودم😁.یه خاطره دیگه هم هست من یه خانمی نشسته بودیم تو مطب درد دل اون گفت دوتا دختر دارم این سومیه برامم مهم نیس چی باشه وداشتیم حالت هامون و ویارها واینارامیگفتیم یه خانوم ازاون قالتاق ها پرید وسط حرفمون وخیلی سریع گفت جفتتون پسر دارمیشید و این خط و این نشون فقط یاد منم بیفتید من گفتم نه دختره واون میگفت امکان نداره من هرگزجنسیت ها را دروغ نگفتم وبرعکس بگم راس میگفت جفتمونم پسرشد😂

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
گلم باید رحم خودت حتمااااا گرم باشه و کلا گرمیجات بخوری و حذف لبنیات و کلی نکات دیگه من دوسال تمامم ...

ما که همه چی میخوردیم و پسر دارم اصلا حذف لبنیات الکیه ما انقد خوردیم که نگو اولی پسر دومی دختره . تا خدا نخواد هرکاریم کنیم نمیشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه چیزی بهت یاد بدم یه خانومی بهم گفت وقتی باردار شدی تا تعیین جنسیت هر روز سوره محمد رو بخون ونذر کن اسمشو محمد بذاری حتما بچت پسر میشه گفت هر کی انجام داده خدا بهش پسر داده منم خوندم وتو سونو گفتن پسره

حتما شوهرتون فوق العاده گرم بودن

نه بابا اونم گرم نیست فقط ارثی خانواده هامون پسر زا هستن 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
از کجا طبعتون رو فهمیدید

من از بس سرماییم تابستون کولر روشن بود بافت تن من بود دستام همیشه یخه لبنیات یا میوه سرد یعنی یخچالی مثل هندوانه و خربزه بخورم لرز میگیرم بیشتر از دو دقیقه کولرو نمیتونم تجمل کنم شبا آب دهانم میریزه رو بالش 😫😫😫