2777
2789
عنوان

پوست...😐🎈

295 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی تجربه ای از گلیسیرین و گلاب داره؟ شنیدم خیلی خوبه برای پوست دست و صورت درسته؟ اگه کسی استفاده کرده بگه چطوری باید قاطی کنیم چقدر گلیسیرین و چقدر گلاب؟ و چجوری استفاده کنیم؟ باتشکر تی تی🙃🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم بد مدتی سیا میکنه پوستو

نه وازلین احتمالا سیاه میکنه اما این ترکیب برعکس شنیدم سفید میکنه حتی برای اینکه سفید میکنه ب آرنج و زانو هم میزنن 🙄🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
گلیسیرین نمیدونم ولی نارگیل با گلاب میزنم راضیم 

اها پوست من خشکه نارگیلم خیلی خوبه برام

من ب موهام میزنم عشقه😍🎈

اها پوست من خشکه نارگیلم خیلی خوبه برام من ب موهام میزنم عشقه😍🎈

پوست منم از نارگیل خیلی خوشش میاد😁 شبا میزنم صبح که بیدار میشم مثل پوست بچه ها میشه

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
نه وازلین احتمالا سیاه میکنه اما این ترکیب برعکس شنیدم سفید میکنه حتی برای اینکه سفید میکنه ب آرنج و ...

اهان چ خوب

من چون مادر بزرگم میزد دستو پاهاش بد متوجه شدیم ب مرور سیاه شده گفتیم احتمالا از گلیس باشه

الان روغن جامد نارگیل میزنه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
 پوست منم از نارگیل خیلی خوشش میاد😁 شبا میزنم صبح که بیدار میشم مثل پوست بچه ها میشه

آره حالا اما گلیسیرین و گلاب رو خییییییلی تعریفش رو شنیدم خیلی میخواستم بدونم کسی اینجا امتحان کرده یا ن ک کسی نیومد همه میرن تاپیکای خیانت و مادرشوهرو....☹🎈

اهان چ خوب من چون مادر بزرگم میزد دستو پاهاش بد متوجه شدیم ب مرور سیاه شده گفتیم احتمالا از گلیس با ...

ن سیاه نمیکنه با گلاب و آبلیمو باید مخلوط بشه خالی رو نمیدونم چطوریه اما ترکیبش خیلی تعریفش رو شنیدم🎈

آره حالا اما گلیسیرین و گلاب رو خییییییلی تعریفش رو شنیدم خیلی میخواستم بدونم کسی اینجا امتحان کرده ...

اره متاسفانه😐 

اشکال نداره خودت یبار امتحان کن ببین به پوستت میسازه یا نه

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
اره متاسفانه😐  اشکال نداره خودت یبار امتحان کن ببین به پوستت میسازه یا نه

آره همینکارو میکنم رفتم امروز خریدم گلیسیرین😃🎈

من میزنم عزیزم راضیم پوستم روشن تر ونرم ترشدع مقدارشم یه قاشق گلاب یه قاشق گلیس میزنم قاطی میکنم بعد ...

وای عزیزم خیییلی ممنونم ک جواب دادی😃🎈این یه قاشق گلیسیرین و یه قاشق گلاب رو ک قاطی میکنی برا دوبار در روز فقط کافیه؟ باز برا دفعه بعدی باید درست کنی؟ یه سریا میگن یه شیشه گلیسیرین ۵ قاشق گلاب و ۱ قاشق آبلیمو مخلوط کن بریز تو شیشه هرشب بزن 

حواست باشه گلاب اصل باشه چون فیک باشه باعث لک میشه تو تاپیک پوست شفافم گفتم خیلی چیزا راجبش تو کامن ...

حتما میخونم ممنونم عزیزم، راستی من بیشتر گلاب رفیع میگیرم نمیدونم اصل یا ن اما خب گلاب خوبیه