2777
2789
سلام عزیزم چخبرنی نی خوبه جنسیت نی نیت چیشد 

سلام عزیزم به سلامتی خیلی به زایمان نزدیکی😍😍😍

برات بهترینهارو آرزو میکنم.

الحمدلله خوبم استراحتی شدم شدید🥴ولی خب خداروشکر میگذره.

والا این هفته میرم برای تعین جنسیت قطعی ولی ان تی گفت احتمالا دختره🤭

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
سلام عزیزم به سلامتی خیلی به زایمان نزدیکی😍😍😍 برات بهترینهارو آرزو میکنم. الحمدلله خوبم استراحت ...

سلام خوبی گلم الهی ایشالا هرچی باشه تنش سالم باشه عزیزم منم ۳خردادزایمانمه وپرازاسترسم 😂

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خوبی گلم الهی ایشالا هرچی باشه تنش سالم باشه عزیزم منم ۳خردادزایمانمه وپرازاسترسم 😂

وای چه خوب خداروشکر ان شاءلله خدا قسمت همه ی منتظرا بکنه😍😍😍

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

سزارین انتخاب کردی؟

من شرایطم یه جوریه ک باید سزارین بشم دکترم گفت طبیعی نمیتونی!

سزارین انتخاب کردی؟ من شرایطم یه جوریه ک باید سزارین بشم دکترم گفت طبیعی نمیتونی!

چه بهتر من دکتر چیزی نگفته خودم سزارین وانتخاب کردم عزیزم 

چه بهتر من دکتر چیزی نگفته خودم سزارین وانتخاب کردم عزیزم 

عزیزمی ان شاءلله به سلامتی بیاد بقلت عزیزم😍

وااااییی برامن که خیلی داره دیر میگذره ولی خیلی انتظار شیرینیه خداروشکر

دقیقا برعکس انتظار قبل از باردار شدن🤪

خدا ان شاءلله ازین انتظارای شیرین نصیب همه ی منتظرا رکنه😍

اسمشو چی انتخاب کردی؟😍🥰

عزیزمی ان شاءلله به سلامتی بیاد بقلت عزیزم😍 وااااییی برامن که خیلی داره دیر میگذره ولی خیلی انتظار ...

قربونت عزیزم اسمشو تو خصوصی برات میفرستم چون اسمم اسم خودمه میترسم آشنایی چیزی باشه از اسم بچمم همه میدونن بشناستم عزیزم❤😘😘😘ایشالا براتوام زودترمیگذره عزیزم من این اخراش نمیگذره برام ولی باکلیم استرس دارم قراره چیزیو تجربه کنم که تابه حال نکردم 😍

قربونت عزیزم اسمشو تو خصوصی برات میفرستم چون اسمم اسم خودمه میترسم آشنایی چیزی باشه از اسم بچمم همه ...

مبارکت باشه عزیزم ان شاءلله فردا به دنیا میاد کوچولوی خوشگلت😍😍😍به سلامتی و دل خوش

عزیزم پسرم الان ۵روزشه دنیا اومده 

آخییی مبارک باشه😍

آخه تو یه پیام گفتی ۳ خرداد من به هوای اون گفتم.

چی شد که زودتر زایمان کردی؟

سزارین شدی راضی بودی؟

آخییی مبارک باشه😍 آخه تو یه پیام گفتی ۳ خرداد من به هوای اون گفتم. چی شد که زودتر زایمان کردی؟ س ...

اره عزیزم سزارین شدم اره افتاد جلوتریکم اره خوب بود سخت نبوداصلا

اره عزیزم سزارین شدم اره افتاد جلوتریکم اره خوب بود سخت نبوداصلا

به سلامتی خوشحالم که خیلی اذیت نشدی

آخه بعضیا از سزارین خیلی میترسونن برعکس منم مجبورم سزارین بشم

پمپ درد گرفتی یانه؟

بیهوشی بودی یا بی حسی از کمر؟

ببخشید خیلی سوال میپرسما🤭😅

میگم زایمان کردی شیرت راحت اومد یا اذیت شدی؟

سلام دوستان شما قبل اقدام آزمایش خاصی دادین ؟ واینکه حتما باید فولیک اسید خورد؟

سلام عزیزم بله بهتره یه چکاپ کلی بدی ک ان شاءلله مشکلی نباشه و اگر هست رفع بشه...

بری دکتر زنان و زایمان بگی میخوام اقدام کنم برات آزمایشات مورد نیاز رو مینویسه...

فولیک اسیدم خیلی توصیه میکنن که از سه ماه قبل از بارداری مصرف بشه ودکترام معمولا الزامی میدونن

به سلامتی خوشحالم که خیلی اذیت نشدی آخه بعضیا از سزارین خیلی میترسونن برعکس منم مجبورم سزارین بشم ...

بی حسی ازکمر شیرمم اومد اصلا ام سخت نیست سزارین دردانچنانی نداشتم که پمپ دردبخواد عزیزم