2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخه تا آزادیو چی بدونی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بستگی به طرف داره . مثل پدر و مادر نباشین تا با گریه حتی با فامیل بخوام برم بیرون . این حس نبودن اعتماد و آزادی واقعا حالم بد کرده .‌‌‌‌‌‌امسال که کنکوریم بدجور اعصابم خرابه حتی حق ندارم آگاهی اوقاتوبا دوستام برم‌بیرون .‌‌‌‌دلم می خواد زودتر ازدواج کنم که حتما بعد کنکورم بهش فکر می کنم 

آزادی زیاد هم خوب نیست نه برای پسر نه دختر 

بهش حق انتخاب بده

زیاد بهش محبت کن 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

من خودم دخترم ولی اگه دختر داشته باشم باتوجه به سنش اجازه میدم بیرون بره یا آزاد باشه 

نه زندانیش میکنم نه اینکه از صب تا شب بیرون باشه نپرسم کجا بودی  

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

منم خودم مجرد بودم زیاد آزادی نداشتم تصمیم گرفتم دختردار شدم اجازه بدم آزادو مستقل باشه. امافهمیدم امشب دختر همکارم ک خیلیم آزادی داره و براش کم نذاشتن بارداره و با چهارنفر دوست بوده الان نمیدونن بچه مال کیه...⁦☹️⁩

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن

دانشجوئه،تا الان نزاشتم با هیچکس تنها بیرون بره،مدرسه هم باباش برده و آورده،تولد دوستاش و مهمونیاشونم نرفته،همش با خودم بوده،اجتماعی نیست ولی آرامش داره و خودشم راضیه البته بعضی وقتا شاکی میشه ولی منطقیه قبول داره که اوضاع جامعه میزون نیست واسه همین زیاد اعتراض نمیکنه

اینم بگم درسته یسری استعداد دارم و هوشم خوبه زبانم عالی و تیرهوشانم ولی واقعا حس تهی بودن می کنم . گاهی اوقات با خودم می گم که چی این همه درس خوندم و استرس کشیدم بدون اینک از زندگیم لذت ببرم . چه قدر دلم می خواد برم بیرون و خوش بگذرونم فقط ولی آخر این بیرون رفتنا فقط کریه و دعواس پس ترجیح می دم تو سال‌ کنکورم کلا خونه بمونم . از یع طرفم با سر رفتم تو پنجره اگ الان بمیرم خیلی کارا بوده می خواستم بکنم ولی نشده ☹😭

منم خودم مجرد بودم زیاد آزادی نداشتم تصمیم گرفتم دختردار شدم اجازه بدم آزادو مستقل باشه. امافهمیدم ا ...

من دیدم طرف آزاد نبوده ینی جز مدرسه هیچ جا نمیرف 😐اما هرکاری فک کنی میکرد 😑کسی که زیرآبی  بره ازادیم ندی یه راهی پیدا میکنه،بدبین نباش 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
منم خودم مجرد بودم زیاد آزادی نداشتم تصمیم گرفتم دختردار شدم اجازه بدم آزادو مستقل باشه. امافهمیدم ا ...

نه خواهش میکنم دختره دسته گلت رو آزاد نزاری،از چهارم دبستان مرتب باهاش صحبت کن و آگاهش کن که ازت توقع نداشته باشه آزاد بزاریش