خب_۲۱ مدیر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 عنوان تغییر | مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 18 پست میخوام ی تغییری تو چهرم انجام بدم از ی طرفم نمیخوام رنگو کوتاهیو عملو تزریق انجام بدم و خب چیز دیگه ای نمیمونه شما پیشنهادی ندارین؟ 1400/06/24 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خب_۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 خوشکلی گلم دستکاری نکن😂 لطف داری عزیزم با ارایشو فیلتره❤😂کلا میخواستم ی تغییری ایجاد کنم
خب_۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 عه کمتر نشون میدی😍 به نظرم ایرادی نداری. ازدواج کردی؟ موهاتو کراتینه کن رنگ ... خدا رو شکر همه میگن بیشتر میخوری😂ن مجردم رنگ ن ولی تو فکر کراتینه هستم ممنون از پیشنهادت
ntntntnt عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 1257 خدا رو شکر همه میگن بیشتر میخوری😂ن مجردم رنگ ن ولی تو فکر کراتینه هستم ممنون از پیشنهادت خوشبختم آها پس رنگ نمیتونی بکنی من ک خیلی رنگ فانتزی دوس دارم ولی نمیشه بزنم😐😂 کراتینه میخ ام انجام بدم ولی فعلا نه چون الان میخوام دیگه به خودم نرسم و فقط به درسم فک کنم از یه چیزیم میترسم.که کراتینه ماهای آخر ریزش میاره زندگی🌼 زیباست...
خب_۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 خوشبختم آها پس رنگ نمیتونی بکنی من ک خیلی رنگ فانتزی دوس دار ... همچنینتونستن ک میتونم ولی خب دکلره موهارو نابود میکنه مخصوصا موهای من ک نازکه فانتزیم زود میره شاید بعدا آمبره کنم الان تو فکرش نیستم کراتینم اره شنیدم دوستم کراتینه کرده منتظرم یکم بگذره ک اگ راضی بود برم بهترین کارو میکنی هدفات اولویتت باشه