2777
2789
عنوان

پستچی

178 بازدید | 11 پست

بچه ها میدونید ساعت کار پستچی ها تا چنده؟ 

ممکنه شب یه بسته رو تحویل بدن؟ 

تو رو خدا اگر کسی میدونه بگه خیلی واجبه

فروش انواع اسباب بازی های ایرانی و خارجی😍💖😍          ارسال به تمام نقاط ایران🚙                                              بهترین کیفیت کمترین قیمت👌🏻😊    ⬅️     🥰online.turbo🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم صبح و بعد از ظهر 

مطمئنی یعنی اصلا شب کار نمیکنن؟ 

فروش انواع اسباب بازی های ایرانی و خارجی😍💖😍          ارسال به تمام نقاط ایران🚙                                              بهترین کیفیت کمترین قیمت👌🏻😊    ⬅️     🥰online.turbo🥰

پیک شب کار می‌کنه. ولی پستچی تا حالا یادم نمیاد شب بسته آورده باشه.‌ولی بعد ظهر  چرا

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
پیک شب کار می‌کنه. ولی پستچی تا حالا یادم نمیاد شب بسته آورده باشه.‌ولی بعد ظهر  چرا

آخه سر یه موضوعی یکی الان بهم گفت پستچی فلان بسته رو شب برام آورد، راست و دروغش خیلی برام مهمه

خودمم زدم تو نت ساعت مشخصی نداشت زده بود از صبح تا وقتی بسته ها تموم بشن

ساعت اداری که تا ۲ ظهر هست

ولی برای من شده تا ساعت ۵ بعد از ظهر بیارن

یکی دوبارم روز تعطیل صبح زود آوردن

گفتن بسته هارو از اداره میگیرن دیگه تا شب وقت نمیکنن همشو برسونن

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
ساعت اداری که تا ۲ ظهر هست  ولی برای من شده تا ساعت ۵ بعد از ظهر بیارن یکی دوبارم روز تعطیل ص ...

مرسی عزیزم

نمیتونم با قطعیت بگم نمیشه. شاید آشناش بوده یا از بس بسته برده براش میشناختتش و شب هم برده براش.

پیک ساعت کاری متفاوتی ممکنه داشته باشه ولی برای خودم پیش نیومده پستچی اداره پست شب بسته بیاره!

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792