2777
2789
عنوان

🎶🎵 اهنگ عربی خیلی ⚾⚽🥎🏀

304 بازدید | 16 پست

https://uupload.ir/view/صاحبي_توب_صاحبي_توب_(192_kbps)_ewfd.mp3/

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

من متوجه نمیشم ولی واسه دوست عربم فرستادمش 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشم نیومد ازش

چی دوست داری

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
من متوجه نمیشم ولی واسه دوست عربم فرستادمش لینگش رو

مجرده ؟ یه اهنگ عالی دارم 

پیداش کنم براش بفرست

آهنگ مصریخ

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
مجرده ؟ یه اهنگ عالی دارم  پیداش کنم براش بفرست

یه خانم ۴۸ ساله هستش ولی روحیه یه دختر ۲۵ ساله رو داره فقط عدد سن اش زیاده عاشق اهنگهای خیلی شاده 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
یه خانم ۴۸ ساله هستش ولی روحیه یه دختر ۲۵ ساله رو داره فقط عدد سن اش زیاده عاشق اهنگهای خیلی شاده&nb ...

مث من😅

البته من ۲۶ ام ، انگار ۱۶ یا ۱۷ ام😅

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
مث من😅 البته من ۲۶ ام ، انگار ۱۶ یا ۱۷ ام😅

بنظرم خیلی عالیه اینجوری .ماشاءالله خیلی روحیه اش خوبه شاده بااینکه ۶ تا فرزند داره ک البته همشون الان بزرگن بجز اخری که از شوهر دومش هست ۷ سالشه.ک الان تنهایی با همون دخترش زندگی میکنه تو المان همسرش لبنان مونده

مث من😅 البته من ۲۶ ام ، انگار ۱۶ یا ۱۷ ام😅

ب گفته خودش بیشتر روزا اهنگ شاد میزاره تو خونه واسه دل خودش میرقصه با دخترش میگه هم ورزشه واسه سلامتی ام هم روحیه ام خوب می مونه اینجوری ،،امیدوارم همیشه روحیه اتون همینطور خوب بمونه 

راغب علامه بسیار صدای زیبایی داره به نظرم

خیلی از ما حتی بلد نیستیم آرزو کنیم و گاهی آرزوهامون رو هم از رو دست بقیه تقلب میکنیم.نگاه میکنیم ببینیم مردم دوست دارن کجا زندگی کنن؟مردم دوست دارن با چه جور آدمی ازدواج کنن؟مردم عاشق کدوم ماشین هستن؟کدوم مارک کیف و کفش و لباس هست که اگر بپوشی همه دهنشون باز میمونه؟...خلاصه میشینیم آرزوهای مردم رو درمیاریم و میفهمیم مردم چی دوست دارن بعد همون چیزا رو میزاریم تو لیست آرزوهامون،اون وقت هدفمون از خریدن هرچیزی فقط درآوردن چشم بقیه ست و هدفمون از شغلی که میخوایم بدست بیاریم کور کردن چشم حسوداست و هدفمون از ازدواج اینه که هرکس زندگیمون رو دید دلش بخواد جای ما باشه!...ولی راستش ما با آرزوهایی که مال خودمون نیست،هیچ وقت رنگ خوشبختی رو نخواهیم دید!...شاید در مقابل اون همه جونی که داریم میکَنیم موفق بشیم حسرت دیگران رو بخریم اما زندگی که چشم مردم دنبالش باشه به دهن آدم مزه نمیکنه که!...من فکر میکنم کاش هر کدوم آرزوهای خودمون رو داشتیم و پیِ دل خودمون میرفتیم .وقتی آرزوهای همدیگه رو میدزدیم، خوشحالی رسیدن به آرزوهامون بار دل تنهاییِ اونایی میشه که اون آرزو رو دارن و بهش نرسیدن .این یعنی شادی که یه ورش غمه...من دوست دارم دنبال دل خودم برم و برای آرزوهای خودم زندگیم رو خرج کنم.من دلم شادی ای رو میخواد که همه وَرش شادیه با آرزوهایی که مال خودِ خودِ خودمه💕💎☄
ب گفته خودش بیشتر روزا اهنگ شاد میزاره تو خونه واسه دل خودش میرقصه با دخترش میگه هم ورزشه واسه سلامت ...

عالیه...

ولی اره دس خودم نیست،خیلییی شاد نیستم.ولی مثلا حس نمیکنم سنم چقده؟! روحیم هنوز تو سالهای قبل مونده😅

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
عالیه... ولی اره دس خودم نیست،خیلییی شاد نیستم.ولی مثلا حس نمیکنم سنم چقده؟! روحیم هنوز تو سالهای ق ...

امیدوارم همیشه همینطور بموند ن تنها واسه خودتون خوبه بلکه اطرافیانم ازتون انرژی مثبت میگیرن 🌹

امیدوارم همیشه همینطور بموند ن تنها واسه خودتون خوبه بلکه اطرافیانم ازتون انرژی مثبت میگیرن 🌹

سلامت باشی.ان شاء الله شما هم همیشه دلت شاد باشه، لبت خندون.🥰😍😊😘