2777
2789
عنوان

کدوم سه چرخه برا بچه دوساله خوبه؟

100 بازدید | 10 پست

دخترم دوسالوسه ماهشه میخوایم واسش سه چرخه بخریم کدوم مدل کاربردیتره ؟اینجا قبلا شنیدم اونایی که پشتش دیته ی هدایتگر داره بوه پاش نمیرسه رکاب بزنه .تجربه دارین؟چجوریاست؟

گرنگهدار من آنست که من میدان    شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...عشقم دخترم❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولیا اصلا خوب نیست پاش نمیرسه خودتم بخای بچرخونی نمیشه چون بچه دستش رو فرمونه هی میبره سمت مخالف

شما استفاده کردین؟

گرنگهدار من آنست که من میدان    شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...عشقم دخترم❤❤❤❤❤❤
من اولی رو دارم بدون اون بیرون نمیبرمش خیلی باحاله

دقیقا نظربالایی رو بخون؟چرا یکی راضی یکی ناراضی؟🤔بچه از چه سنی میتونه خودش سه چرخه رو راه ببره؟ما عاشق سه چرخه دومی هستیم ولی دودلم که نتونه استفاده کنه

دقیقا نظربالایی رو بخون؟چرا یکی راضی یکی ناراضی؟🤔بچه از چه سنی میتونه خودش سه چرخه رو راه ببره؟ما ع ...

خوب من اون مدل نداشتم ازمدلی ک داشتم راضی بودیم پسرمن دوسال وسه ماهش بود ک خودش رفت البته من یک ماه تمام کارمیکردم باهاش الان دوسال ونیمشه دوچرخم بلده من خیلی کار کردم دیگه بذپشتکار خودت بستگی داره