nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 عنوان دندون درد 😫😫😫😫😫 51 بازدید | 5 پست یک سالو نیمه تقریبا دندونمو پر و عصب کشی کردم ی هفته اس شروع ب درد کرده ...شربت البالو سرد خوردم از همونجا شروع شده چرک خشک کن میخورم ی روز خوبع باز دوباره شروع میشه دردش چیکا کنم 😩😩😩😩 واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻 1400/06/23 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taninjoonam عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 10214 شنیدم میخک خوبه برا دندون درد مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 شنیدم میخک خوبه برا دندون درد دندون سوراخ یا پر ؟ واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
taninjoonam عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 10214 دندون سوراخ یا پر ؟ نمیدونم والا نوشته بود دندون درد فقط مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 حتما ازش عکس بگیر ممکنه عفونت کرده باشه اگ عفونت کرده باشه باید کلا بکشم ؟؟ینی هیچ راهی نداره ک درد الانش خوب شه؟ واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻