2777
2789
عنوان

بحران سنی

105 بازدید | 11 پست

شما هم دچار این حس ها شدید؟ مثلا نزدیک به یه سنی مثل ۱۸،۲۹ و ... که شدید یه حس بد و نگرانی داشتید؟

۲۸ شهریور ۱۸ سالم میشه :) اما به هیچ جا نرسیدم :( خودم رو که با همسن و سال هام مقایسه می کنم دلم میخواد بمیرم :|

حتی نمی دونم به چی علاقه دارم و استعدادم چیه :/ فقط می دونم این مسیری که میخوام برم رو دوست ندارم و بعدا پشیمون میشم 🙂🖤 اما می ترسم به خاطر خانواده ای که دارم💔 لعنت به جبر جغرافیایی و زمانی و اون شب ..... :/

نسبت به ۲۷سالگی

حالام به سی سالگی

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ۱۹ سالگی ولی نگران زندگیمم 

دقیقا ... بعد ۱۸ سال بی تجربه بودن باید برای زندگیت تصمیم بگیری.... برای رشته ات... شغلت ... علاقه و استعدادت :/ تازه با کم کاری های خانواده 

وای من ۲۷ اصلا یه حس خاصی داشتم ولی ۲۷ سالگیم خیلی بد گذشت😥

من اصلا حالم خراب بود خیلی الان ۲۸سالمه اوکی هستم 

ولی سی سالگی ناراحتم می‌کنه فک‌کنم🥴

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز