2777
2789
عنوان

چگونه مخ بزنم 😭😭😭

690 بازدید | 20 پست

یه پسری هست ۲۸ سالشه، منم ۲۲ سالمه و این اقا خیلی سرش گرم کاراشه و کلا خیلی پخته‌است! یه مدت ما باهم حرف زدیم، ولی بعدا کلا نشد منم کسی نیستم که بیوفتم دنبالش و بخوام اویزونش بشم. الان میدونم هم اون هم من منتظر یه فرصتیم که بازم باهم صحبت کنیم ولی نه من میرم جلو نه اون میاد! (توضیحش تو تاپیک های قبلی دادم)

من همش از خودم عکس میزارم ولی اصلا ریپلای نمیکنه! قبلا تند تند پست میفرستاد ولی من جواب نمیدادم الان اونم نمیفرسته! 

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم که بازم باهم صحبت کنیم و اوکی بشیم😭🤦🏻‍♀️

لطفااااا لطفااااااا کمک کنید😭 دوسش دارم ولی نمیخوام خودم رو کوچیک کنم پا پیش بزارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خواهش میکنم راهنمایی کنید 🥺 من نه دوستی دارم که بتونم مشورت کنم نه با مادرم صمیمی هستم که بخوام صحبت کنم😭

با تیرکمون

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر باید سنگین رنگین باشه، واژه مخ زدن واسه یه دختر خیلی زشته، اگه قصدتون ازدواجه که به خدا توکل کن، بچه بازی نیست ازدواج، اگه واقعا قسمت هم باشید خدا راهشو جلوت میذاره و درستش میکنه

اول چراغ سبز بهش بده ببین واکنشش چیه نخ میده یا نه اگه دیدی واکنشش ثبت بود کم کم

چجوری چراغ سبز نشون بدم؟ تو اینستا استوری کلوز فرند گذاشتم برای فقط اون ولی دریغ از یک ریپلای😑😑😑

دختر باید سنگین رنگین باشه، واژه مخ زدن واسه یه دختر خیلی زشته، اگه قصدتون ازدواجه که به خدا توکل کن ...

اخه قصدم فعلا ازدواج نیست ولی نمیدونم چکار کنم که اونم بیاد و بیشتر باهم اشنا بشیم😑

هعی سخت شد میگم با کسی دیگه ای در رابطه نیست؟

نه فک نکنم 😑 کلا خیلی سرش شلوغه ولی وقت ازاد هم داره بین کاراش انلاین میشه😑 اما فک کنم نمیخواد منو که ریپلای نمیکنه😭 قبلا خیلی ازم خوشش میومد الان نمیدونم چه مرگش شده😭😭😭 نکنه میخواد کاری کنه من برم جلو؟؟