2777
2789
عنوان

حال این روزام💔🥀

186 بازدید | 30 پست

اگه بخوام بگم حال این روزام چجوریه ، باید یه خواب بعدازظهر پاییزی رو یادتون بیارم که وقتی بیدار میشی غروب شده و همه چراغا خاموشه و کسی تو خونه نیست 🥲

❤️❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چع حال بدیع

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
بهش گفته بودم بجز اون کسی رو ندارم.پناهمه. استارتر  در دل من باز شد😪😭😭

حال منم همینه 

کسی ک براهم میمردیم دهن بین بود حرف همه رو گوش میکرد و با من بد میشد نزدیک نامزدیمون بود اما واقعا نمیشد ادامه داد واقعا وحشتناک بود این شرایط ک تو کنترل بقیه بود و میدونستم بدون اون دیگه آدم سابق نمیشم اما واقعا داشتم عذاب میکشیدم و خودم تمومش کردم با کلی حسرت 

و حتی همون همون لحظه بازم منتظر بودم بگه نرو بگه دیگه ب حرف کسی گوش نمیدم تا بازم با تمام وجودم بمونم و رابطه رو درست کنیم حفظش کنیم اما گفت همینه ک هست هری🙃

❤️❤️❤️❤️
حال منم همینه  کسی ک براهم میمردیم دهن بین بود حرف همه رو گوش میکرد و با من بد میشد نزدیک نامز ...

من زخمم از خودیه..غریبه نیس عزیزم.

خیلی بی کسم خیلی.😔خواستن زوری

سخته،از بی کسی،ب همسرت پناه بیاری.حس یتیم بودن دارم.شکر ک همسرم عاقله.درکم میکنه‌.