2777
2789
عنوان

سینک گرانیتی

1188 بازدید | 7 پست

دوستان کسی سینک گرانیتی برای آشپزخونش گرفته؟ واینکه راضی هستین یا نه؟ رنگشم ممنون میشم بگید کدوم رنگش بهتره🙏

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی نیستم  رنگش کرم هست زود لک میشه

ای بابا چه بد خیلی دلم میخواست😕 مشکیشم بگیرم لک میشه؟

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

اره 

شوره میبنده

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین من و مامانم باهم سینک هامونو عوض کردیم، جفتمونم گرانیتی خریدیم منتها من سفید مامانم مشکی 

منم شنیده بودم سفید نگهداریش سخته مشکی هم رد آب میندازه 

کلی پرس و جو کردم وارد سایت هوگونیک شدم که فروشنده سینک گرانیتی بود دیدم خودشون زردچوبه و قهوه رو روی سینک سفید ۲ ساعت گذاشتن مونده و تست کردن 

اول پیش خودم گفتم بازار گرمیه و دروغ بعد دیدم نمایشگاه دارن رفتم اونجا با کارشناسشون حرف زدم فهمیدم دلیل داره و دروغ نیست 

خودشون صاف و ساده میگن سینک سفید نگهداریش سخته اما گفت یه لایه محافظ ما کار کردیم رو سینک که باعث میشه لکه سریع پاک شه ۲ سال هم ضمانت لک شدن دارن 

گفت به خاطر لایه محافظ مشکلی هم نداره از وایتکس رقیق شده برای تمیز کردنش استفاده بشه بر خلاف بقیه گرانیتیا که فروشنده عاش اجازه این کار و نمیدن

الانم من دارم لک بشه یه ذره وایتکس میزنم و سزیع میشورم مثل روز اول میشه خیالمم راحته که ضمانت داره هم تو پیجشون میگن هم موقع خرید.

اصلا نگران رنگ مشکی نباش فقط رد آب رو نشون میده اونم با یکم سرکه و جوش شیرین سریع تمیز میشه 

تازه اونم جاهایی این رد آب رو نشون میده که آب اون محل پر از املاح باشه واگرنه که تهران من خیلی با این مشکل درگیر نیستم واقعا.