2777
2789

سلام شما گوشیتونو پیدا کردین؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما هم گم کردین؟

پیدا شد بعد ۴ روز

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چطوزی؟؟

پلیس بهم زنگ زد که دزدشو گرفتن رفتم گوشیمو تحویل گرفتم ،تو همیاب ۲۴ هم اعلام کردم گوشیمو دزدیدن اول اونا زنگ زدن بهم بعد پلیس

خداروشکر کاش برا منم پیدا بشه😭😭 چطوری زده بود؟

عزیزم انشالله پیدا بشه .کنار خیابون از دستم کشیدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز