2777
2789
عنوان

لک بینی در هفته نهم

195 بازدید | 15 پست

دوستان من هفته نهم هستم، از امروز لک قهوه ای پیدا کردم کم هم نیست هفته هفتم رفتم ضربان قلبش میزد و همه چی نرمال بود ولی چون ۱۶ ماه پیش سقط داشتم  دکترم شیاف تجویز کرد الان شیاف استفاده کردم توی این ۹ هفته سه باره ک لک میبنیم ک کم بود و بلافاصله بعد از شیاف قطع شد ولی این زیاده درد ندارم حتی میترسم برم دستشویی😑چون قبلی با رفتن به دستشویی سقط شد این یکی بدون دوا و درمون باردار شدم بنظرتون جای امیدواری هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا رفع میشد قطع میکردم🤐

من فقط اوایل قبل از تست بارداری چند روز لکه بینی داشتم دکترم هم گفت هرچند لکه بینی نداری اما چند روز یکبار شیاف را استفاده کن چون از سقط جلوگیری میکنه

انشالا چیزی نیست نگران نباش ولی برو زایشگاه بنظرم

خاطره خوبی ندارم قبلی دوم فروردین که همه جا تعطیل بود رفتم بیمارستان امیرالمومنین اهواز خیلی بد رفتار کردن انگار که جنایت کرده بودم 

خاطره خوبی ندارم قبلی دوم فروردین که همه جا تعطیل بود رفتم بیمارستان امیرالمومنین اهواز خیلی بد رفتا ...

منم ی سقط داشتم با من بد برخورد میکردن خدالعنتشوون کنه نگران نباش

خدایا شکرت..
منم ی سقط داشتم با من بد برخورد میکردن خدالعنتشوون کنه نگران نباش

اصلا یادم نمیره هیچوقت من دستشویی سقط کرده بودم و ترسیده بودم التماسشون میکردم بیمارستان ازم سونو بگیرن  میخواستن دستکاریم کنن قبول نکردم برگشت لباس زیرمو نشون دوستاش میداد ک فلانی اینقد خونریزی داره و میگه سقط شد و مسخرم میکردن

اصلا یادم نمیره هیچوقت من دستشویی سقط کرده بودم و ترسیده بودم التماسشون میکردم بیمارستان ازم سونو بگ ...

بخدا بیشتراشون ی مشت بیسواد عقده ای هستن ک انگار زووورشون میاد واسه کسی کارانجام بدن...من دوسال پیش قلبش ایستاد نمی‌دونستم تا ماه سوم یعنی ی ماه توشکمم بود از این طرفم زایشگاه می‌گفت تخت نیست ی هفته معطلم کردن وقتی ام ک خواستم سقط کنم اینقدر بد برخورد میکردن من بیشتر گریم می‌گرفت خدا از بیشتراشون نگذره..توکل کن بخدا..استر احت کن و برو پیش دکترت تا واسط شیاف بنویسه حتما

خدایا شکرت..