hastiaryan مدیر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1327 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست سلام دوستان به نظرتون میشه یا کسی که 4 سال از خودم کوچیکتره ازدواج کنم؟؟ 1400/06/23 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barandelbar عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 3621 دوسش دارم ولی بهش میگم سنمون بهم نمیخوره میگه من واقعا دوست دارم میخوام بیام خواستگاری نمیدونم اشتبا ... شما و ایشون چن سالتونه؟ بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
دخترمهربوون عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 6986 چرا نشه ولى ببين خودت دوست دارى؟ مشكل ندارى؟ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
دخترمهربوون عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 6986 خيلى از موردا ديدم يكى رو ميشناسم كه زنه از مرده ٩سال بزرگه . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11778 پسره بچست یکم مطمین شو از حسشیکم که گذشت پشیمون نشه عشق و عاشقی از سرش بپره ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
barandelbar عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 3621 من متولد 71 اون 75 باید دید نظر خونوادش چیه و درثانی با خودش در ارتباط باشین تا ببینین شدنی هس یا ن از نظر روحیات و رفتار و حرکات بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
hastiaryan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1327 پسره بچست یکم مطمین شو از حسش یکم که گذشت پشیمون نشه عشق و عاشقی از سرش بپره منم همینو میگم بهش ک احساسی وارد رابطه شدی