2777
2789
عنوان

عشق چیست

55 بازدید | 3 پست

تو ۲۸ سالگی وارد اولین‌رابطه عاطفیم شدم. واقعا وابسته شدیم به هم. ولی سطحش خیلی پایین تر از من بود و من هی نادیده میگرفتم. تا این که بعد سه سال زحمت نکشید یه کار کوچک کنه که من بدو نم واقعا دوستم داره. خاستگارم که نیومد. الان یه ماهه از رابطه اومدم بیرون. ولی سوالات زیادی تو سرمه. میشه باز هم اعتماد کرد؟

من یه عقاب تنهام عشق مشق نمیدونم

ازمادرشوهرت ناراحتی  خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده  شوهرت رواعصابته   جاریت چش سفید بازی دراورده  توتخم چشاشون نگاه کن  خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار   نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی  بی مزه ام خودتونین     من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق واقعی مراحل مختلف داره، اول خیلی ساده شروع میشه اما برای این که عشق واقعی رو تجربه کنی باید به خدا بسپاری چون بهترین مرد زندگی رو سر راهت قرار میده، باید اول عاشق خدا بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز