2821
2789
عنوان

بلاکم کرد 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 58 پست
عشقمی  خودمم شکست عشقی داشتم آجی ولی فهمیدم رفتنی میره

منم یه کَنِه داشتم ولی لاشی بوداصلا دوسش نداشتم فقط بلاکش میکردم

ولی این با بقیه فرق داشت اجی خیلی فرق داشت 

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یه کَنِه داشتم ولی لاشی بوداصلا دوسش نداشتم فقط بلاکش میکردم ولی این با بقیه فرق داشت اجی خی ...

مارو به زور جدامون کردن خانواده هامون چون پسر خاله دختر خاله بودیم

نه اینطوری نی میدونی تو رابطه هر چقدر ناز بکشی فرار میکنه چ دختر چ پیر من تازه اینو درک کردم 

اره ولی حیف که آدما دیر می فهمن

دنیا آروم برو بهت برسم!اگه اینطوری پاتو بزاری رو گلوم چطوری نفس بکشم؟تو که نفسامو گرفتی جونمو بگیر راحتم کن😢
۱۷  این نیز بگذرد من هم بگذرم  به امید روزی ک اعلامیم رو استوری کنن با گوشیم

وای اینا اقتضای سن هست؛ به عنوان کسی ک ۱۰ سال ازت بزرگترم میگم؛ بعدها میخندی به این روزات؛ خودتو قوی کن

تو همانی که در جستن آنی
وای اینا اقتضای سن هست؛ به عنوان کسی ک ۱۰ سال ازت بزرگترم میگم؛ بعدها میخندی به این روزات؛ خودتو قوی ...

عشق تو هر زمانی اتفاق میوفته من خیلی رنج کشیدم تا بدستش اوردم 

عشق تو هر زمانی اتفاق میوفته من خیلی رنج کشیدم تا بدستش اوردم

عشق عمیق اینجوریه که با خودت میگی اگرم بهش نرسم مهم نیست همین که بدونم اون خوشه و خوشبخت کافیه

گاهی نرسیدن خودش زیباس

تو همانی که در جستن آنی
ایییشششش چقد بدم میاد از پسرایی ک ناز میکنن تازه قهر میکنن میزنن ادمو بلاک میکنن انگار دخترن😬😒

اره خیلی قهر میکرد 🙂ولی من دوسش دارم 

عشق عمیق اینجوریه که با خودت میگی اگرم بهش نرسم مهم نیست همین که بدونم اون خوشه و خوشبخت کافیه گاهی ...

اما من تو دنیا همین عشقو داشتم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792