2821
2789
عنوان

بلاکم کرد 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 58 پست
به دست چپت  کاری نکن بیخیاااااااالل تعلیق بشم از اندام دوگانه دیگه استفاده کنم😂😂  عزیز ...

نه نه حیفی نرو 🙂

باورت میشه الان خندیدم من بعد از چن رور الان خندیدم 

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بزار بگدره عزیزم زمان که بگدره یجور فراموشش کنی که تفم تو صورتش نمیندازی همونکه الان داری میگی جونم براش در میرف 

دنیا جایه ادمایه ضعیف نیست خودتو قوی کن نه بخاطر اون بخاطر خودت 

با خودکشی زندگیه جاودانه اون دنیاتو جهنم میکنی 

دوروز تو این دنیا داریم زندگی میکنیم بخاطر یه ادم خرابش نکن 

اما من نمیتونم به کسی دل ببندم خیانته این نامردیه 

درکت میکنم وقتی اون رفته پی زندگیش تو هم برو پی زندگیت موندن حماقته منم مث تو احساساتیم

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   

عزیزم همین ک بهش گفتی میخوای خودکشی کنی و دنبال این بودی بهت بگه اکر بمیری منم میمیرم و این داستانا 

یعنی مهر طلبی فقط میخواستی حس ترحم اونو جلب کنی 

یعنی بهت توجه کافی نداشته ک این حرفو زدی 

آدمای مهر طلب برای پسرا جذاب نیستن 

اینحوری نباش بیشتر به خودت متکی باش تا عاشق شخصیت قویت بشن 

داشتن ضعف کسی رو عاشق نمیکنه 

...
بزار بگدره عزیزم زمان که بگدره یجور فراموشش کنی که تفم تو صورتش نمیندازی همونکه الان داری میگی جونم ...

من هنو باورم نمیشه 

فک میکنه من بهش ترحم کردم من واقعا باورم نمیشه 😔

چند سالته اسی ؟

میگذره ...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
عزیزم همین ک بهش گفتی میخوای خودکشی کنی و دنبال این بودی بهت بگه اکر بمیری منم میمیرم و این داستانا& ...

نه هیچ وقت اینو نگفت ک بمیری منم نیستم 

من خیلی از همه لحاظ بدبختم و تنها دل خوشیم این بود گلم 

به نظرم کلمه عاشقتم رو حیف واسه یه مرد استفاده کنی همشون...ان.

نه اینطوری نی میدونی تو رابطه هر چقدر ناز بکشی فرار میکنه چ دختر چ پیر من تازه اینو درک کردم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792