2777
2789
عنوان

پودر. صابون

2226 بازدید | 10 پست

کهنه بچه رو با صابون یا پودر میشورم بعد ک تو آفتاب خشک شدمیخوام استفاده کنم براش چند ضربه میزنم بهش میبینم گرد صابون ازش میاد بیرون هر چقدرم بشورم همینجوری میشه🤕واسش ضرر داره اگه ببندم؟ چون پوشک فقط شب میبندم

ارع برا منم پیش امده قبلا با پود صابون بعد بدن بچم شد پراز دونه هایی ریز

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقتشه یه دو ماهی که شد با تاید بشور بدنش و عادت نده به صابون هیچ اتفاقی هم نمیفته وقتی تمیز ابکشی کنی

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
چند وقتشه یه دو ماهی که شد با تاید بشور بدنش و عادت نده به صابون هیچ اتفاقی هم نمیفته وقتی تمیز ابکش ...

سه ماه و نیمشه ولی از تاید برا لباس رویی استفاده میکنم واسه لباس زیر میترسم چ برسه کهنه🥶

سه ماه و نیمشه ولی از تاید برا لباس رویی استفاده میکنم واسه لباس زیر میترسم چ برسه کهنه🥶

هیچ اتفاقی نمیفته نهایتا اگر میترسی از مایع لباسشویی بچه استفاده کن

وای چرا پودر صابون یا تاید حتی رایحه اشم بده واسه نوزاد .عزیزم (مایع مخصوص شستن لباس نوزاد) هست  یکیشو که بخری تا ماهها داری خیلی زیاده .اصلا نباید با چیز دیگه ای شست بدنش اگزما و کهیر نزنه .الان ی مایع بگیر خدای نکرده خرج دکتر پوست و دارو نمیدی بعدها موجب آلرژی بشه خیلییی مراقب باش بدن نوزاد لطیفه لباساشو با هر چیزی که نمیشورن.

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
وای چرا پودر صابون یا تاید حتی رایحه اشم بده واسه نوزاد .عزیزم (مایع مخصوص شستن لباس نوزاد) هست &nbs ...

مایع رو تازه میشنوم🤦‍♀️🤦‍♀️کلی بچه دیدم با پودر صابون یا خود صابون لباس و کهنشو میشورن ولی مشکلی واسشون ایجاد نشد. اینو امتحان میکنم شستن باهاش از پودر صابون راحت تره؟ دیگه اثری چیزی روش نمیمونه؟ 

مایع رو تازه میشنوم🤦‍♀️🤦‍♀️کلی بچه دیدم با پودر صابون یا خود صابون لباس و کهنشو میشورن ولی مشکلی و ...

اره خوشکلم یک لیتری داره دو لیتری هم موجوده یه بار بخری تا مدتها داری تموم نمیشه .خیلی راحته هر دفعه ی سر بریز تو ماشین رولباساش کاملا تمیز میشه و اثری رو لباساش نمیبینی مضرم نیست مخصوص ph بدن حساس نی نی ساخته شده .بقیه قلیایی هستن که مضرن تا چند سالگی میتونی از همین استفاده کنی خواهش میکنم چیز دیگه ای استفاده نکن       

مارک omo_chico_active_فیروز_فرندلی و ...فراوون هست تو بازار.سرچ کن مایع لباس شستشوی نوزاد میاد بالا ببین عزیزم :)

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...