2777
2789

من ماکارونی میزارم با سالاد شیرازی

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستورش چجوریه؟

توی یه تابه یا قابلمه ی مناسب ...روغن مایع + رب + رب انار +سس کچاپ تند رو بریزین ویه ذره تفت بدین
۲
نودلها رو تو تابه قرار بدین ویه لیوان سر خالی آب بریزین وادویه نودل هم که داخل بسته هست رو بریزین ودر تابه رو بذارین وبعد پنج دقیقه آروم هم بزنین ومنتظر باشین آبش کشیده بشه ودم بکشه وتمام...
۳
نودل رو به ظرف سروتون منتقل کنین وروش فلفل قلمی شیرین ریز کنین ومیل کنین..واقعا خوشمزس

حوصلم نکشید بنویسم کپی زدم😅

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
🤢تخم مرغ برو‌بخر نیمرو کن

من تخم مرغ فقط صبحونه درست میکنم بدم میاد ناهار یا شام‌ . املت شاید شام درست کنم . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶