2777
2789

از اول شیرخشک دادی؟ به اطرافیان چه ربطی داره اخه؟؟ 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مهم اینه اون بچه سیر بشه و رشد کنه حالا با شیر. خشک با شیر مادر حرف بقیه هم ب ...

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سینه خیلی سخته شیراومدن ازش تا شیشه  بخاطر همینه .

توانایی خریدش رو داری

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

مبارکه الهی  

به حرف اطرافیان گوش نده شاید شیرت کافی نیس براش یا غذاهایی که میخوری بو بدی تولید کرده نمیدونم

من دارو میخوردم بچم تا دوماه شیرمو نخورد دکترمیگفت ناراحتی نداره

شیرخشک نان همون مواد مغذی شیرمادرو داره

اصلا احساس گناه نکن عشقم

بالاخره میگیره بهتراستراحت کن فعلا

اره بعد زایمانم بستری شدم بیمارستان ی هفته بچم خونه بود شیر خشک خورد  

به حرف بقیه اهمیت نده به خدا شیرخشک بد نیست که خیلیا نسبت بهش گارد میگیرن مادرشوهر من ۳تا از بچه هاش شیرخودشو خوردن بقیه شیرخشک . همشونم به یه اندازه باهوش و سالمن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
توانایشو دارم ولی همش میگن شیر خشک پفکی میکنه خاصیت نداره 

کی گفته .

درسته مثل شیر مادر نیست اما چی کنی بذاری ی روز گریه کنه ک مجبور بشه سینه بگیری ولشون کن بابا .

بده بخوره نوش جونش 

عزیزم قدم نو رسیده ات مبارک. سینتو بزار دهنش تلاش خودتو بکن کم کم مک زدن رو یاد میگیره. شیرت میاد یا نه؟

اگه نمیاد یا کمه ماهی بخور عالیه شیرتو زیاد میکنه. هم شیر خشک بده بهش هم شیر خودت بعد کم کم شیر خشک رو کم کن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤