2777
2789
عنوان

لکنت کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 44 پست
همسن دختر من بوده پس .یکی از اقوام همسرم هم بچش به خاطر ترس اینطکر شده بود براش دعا گرفتن درس شده نم ...

محیطه شاد . باهاش حرف بزنید براش کتاب بخونید بگید یه قصه کوچیک براتون تعریف کنه .

محیط شاد .دوری از استرس و شعر و کتاب کمکش میکنه 

ازتومفاتیح هم دعا هست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=207777989]گفتار درمانی و کارهایی که روانشناس میگن رو انجام بده چون بعد کم کم بزرگ بشه بره مهد یا مدرسه ممکنه ر ...[/QUOTممنون از شما 

راسش ترسم اینه ک ببرم دکتر بهش دارو بدن و وابستگی بیاره ب دارو ب این علت نبردمش 

میخام راهکار هایی برم ک بدون دارو خوب بشه 

محیطه شاد . باهاش حرف بزنید براش کتاب بخونید بگید یه قصه کوچیک براتون تعریف کنه . محیط شاد .دوری از ...

کارایی ک شما فرمودین انجام دادیم براش 

خیلی ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون 

[QUOTE=207777989]گفتار درمانی و کارهایی که روانشناس میگن رو انجام بده چون بعد کم کم بزرگ بشه بره مهد ...

ببین فکر نکنم برای بچه کوچیک انچنان دارویی بخوان بدن درمورد لکنت فکر میکنم بیشتر شناسایی ترس و یاد دادن تکنیک های مختلف باشه. 

مثلا همون اشنامون بهش یاد داده بودن چطور با بچه بازی کنه یا باهاش حرف بزنه. 

حالا برو ببین چی میشه امتحانش که ضرر نداره فقط حتما پیش متخصص روانشناسی کودک نوجوان برو نه این مشاورهای الکی

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

پسر من با خوردن سردی لکنت میگیره مثلا سیب زمینی یا بستنی و شیر خوردنی لکنت میگیره بردم طب سنتی گفت سردیجات رو کم کن شیر رو با عسل مخلوط کن بده خداروشکر خیلی بهتر شده امروز عسلمون تموم شده بود شیر رو با شیره انگور دادم بازم لکنت گرفت ولی خداروشکر زیاد نیس شما هم ببر طب سنتی ببین چی میگه لکنت هم ناشی از غذاهای سرد و گرم میشه ببر طب سنتی مزاجش رو تشخیص میده رژیم میده 

پسر من با خوردن سردی لکنت میگیره مثلا سیب زمینی یا بستنی و شیر خوردنی لکنت میگیره بردم طب سنتی گفت س ...

این موضوع رو ی بار شنیده بودم .طب سنتی مطب داره دیگ درسته 

بعد بهتون دارویی چیزی هم داد 

این موضوع رو ی بار شنیده بودم .طب سنتی مطب داره دیگ درسته  بعد بهتون دارویی چیزی هم داد

بله مطب داره داروی خاصی نداد شربت تقویتی داد اگه کرج هستید آدرس مطب رو بزارم براتون

کرج طالقانی جنوبی کوچه طهماسبی جنب پل عابر سلامتکده طب سنتی رازی سینا کرج دکتر حمید شمسی باغبانان 02632757511

اگه اینستا دارید بزنید سلامت کده طب سنتی رازی سینا میاره پیجش رو