2777
2789
عنوان

لکنت کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 44 پست
اهوم اگر مشکلش از اول نبوده ی و جدیدا اینطور شده علت داره .برا منو کارشناس گفت از استرس و ترسه 

دخترم از اول بسیار بدغذا بود الانم تا اسم غذا بیارم استرس میگیره و تو حرفاش گیر میکنه کلا حرفم کم میزنه جمله بندیشم خوب نیست ۳ سال و ۴ ماهشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دخترم از اول بسیار بدغذا بود الانم تا اسم غذا بیارم استرس میگیره و تو حرفاش گیر میکنه کلا حرفم کم می ...

عجب .خوب شما احتمالا با خشونت باهاش سر غذا رفتار کردین ک اینطور شده باهاش بازی کن با بازی غذا بده بهش بچس دیگ ی طوری آرومش کن 

عجب .خوب شما احتمالا با خشونت باهاش سر غذا رفتار کردین ک اینطور شده باهاش بازی کن با بازی غذا بده به ...

بخدا همه کار کردم که غذا بخوره با آرامش و بازی یه لقمه رو ساعت ها تو دهنش نگه میداره و قورت نمیده

استارتر دختر من موقع حرف زدن اصلا به من نگاه نمیکنه کلا یه طرف دیگرو نگاه میکنه و حرفشو میزنه شما دل ...

منظور از اینکه اطرافو نگا میکنه .بالا سرشو هم نگا میکنه ؟فقط با شما اینطوره ؟

همسن دختر من بوده پس .یکی از اقوام همسرم هم بچش به خاطر ترس اینطکر شده بود براش دعا گرفتن درس شده نم ...

گفتار درمانی و کارهایی که روانشناس میگن رو انجام بده چون بعد کم کم بزرگ بشه بره مهد یا مدرسه ممکنه رو اعتماد به نفس اش تاثیر بذاره. 

دنبال دعا اینا هم نرو مگه میشه تو قرن 21 بجای علم ادم دنبال اینچیزا باشه؟ تمام اون دعانویس هایی که به خودشون اجازه میدن در رابطه با بچه ها دعانویسی کنند همه مجرم اند. من چندسال پیش بعنوان همراه دوستم پیش یه دعانویس رفتم ولی همین که فقط چنددقیقه تو اتاقش بودم و اومدم بیرون تا 4 روز تمام سردرد داشتم و بی‌خوابی تازه حالا دعا اینا هم نگرفتم. 

اینا همه انرژی منفی ان تازه جالبه می‌گفتند اون آقای پیر خیلی هم خوبه و فلان و نمیدونم چی. ولی همش الکیه. 

بچه تو ببر پیش یک فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان اگه تهرانی شنیدم دکتر کتایون خوشابی خوبه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊