2821
2789
عنوان

بیایییییییییبن

| مشاهده متن کامل بحث + 7494 بازدید | 139 پست

به درک که بمیره زنیکه  معلوم نیس شوهرت چی بش گفته خواسته فیلم بازی کنه عزیز شه کثافت تو دیگه برا چی میترسی اون گوه زیادی خورده هرچیم سرش بیاد حقشه مگه تو رفتی رو زندگیش اوار شدی که بترسی 

خدا جای حق نشسته 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب نظرم نقشه کشیدن ک شوهرت رو رام کنن و تو رو راضی کنن رضایت بدی واسه ازدواجشون

والا هیچی بعید نیست ولی حالشم  خوب نیست مادرشوهرم به یه اشنا زنگ زد پرسید حالا همه نگرانشن حسو یم شد ناراحت شدم یه ذره

به درک که بمیره زنیکه  معلوم نیس شوهرت چی بش گفته خواسته فیلم بازی کنه عزیز شه کثافت تو دیگه بر ...

نه اخه میترسم دعوا شه کلا دست خودم نیست همیشه از همه چیز میترسم و نگرانم و اضطراب دارم خل شدم

نه اخه میترسم دعوا شه کلا دست خودم نیست همیشه از همه چیز میترسم و نگرانم و اضطراب دارم خل شدم

شوهرت میخواد سرت هوو بیاره ازت دفاعم میکنه؟ 

برن بمیرن هر چی مرد اذیت کنه

چی گفته بود بهت‌مگه زنه؟

😆😆😆
شوهرت میخواد سرت هوو بیاره ازت دفاعم میکنه؟  برن بمیرن هر چی مرد اذیت کنه چی گفته بود بهت‌مگه ...

از خدامه کتک بخوره یه کم بفهمه دردشو ،ولی میترسم از دعوا کلا،کلی حرف زشت زد و راجب مال و اموال حرف میزد بیشتر منم میگفتم ها ولی اون بدتر شوهرمم قاطی کرد نمیدونم حالا چیزی گفته یا نه حدس زدم چون قاطی رفت بیرون گوشیشم جواب نمیداد هی زنگ میخورد به منم گفت اگه زنگت زدن جواب نده

اگه قراره کسی بترسع  شوهرت و اون هرزه باید بترسن مرتب ایت الکرسی بخون 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
رفتارش باهات بهتر شده؟

کلا حذف نمیزنه خیلی باهام همیشه عصبانیه از وقتی این جریان پیش اومده وتسه خواب شوتش میکردم تو هال شبا دیشم جا انداختم واسش تو هال صبح بیدار شدم دیدم اومده رو تخت پیشم خوابیده حالا نمیدونم دلش واسه تخت تنگ شده بود یا من ولی یه ذره خوشم اومد نمیدونم چرا از بس بهم محبت نکرده خاک تو سر من

کلا حذف نمیزنه خیلی باهام همیشه عصبانیه از وقتی این جریان پیش اومده وتسه خواب شوتش میکردم تو هال شبا ...

عزیزم کلا همه ی خانوما محبتای کمم‌میبینن طبیعیه

ولی تو به بی محلیت ادامه بده همین ک میبینه دنبالش نیستی اون طرفت کشش پیدا میکنه 

وای خدا این مردا چی هستن انداختی سر ما😞

😆😆😆